Wordt competitie hervat?: ‘De spelers zullen klagen als ze geen centen krijgen’

Wordt competitie hervat?: ‘De spelers zullen klagen als ze geen centen krijgen’

Nicolas Lombaerts mag zijn voetbalschoenen dan wel aan de haak hangen, zijn scherpe tong is nog steeds aanwezig. In Het Laatste Nieuws geeft hij aan dat hij niet helemaal akkoord is met het advies van de Pro League.

Enkele weken terug liet de Pro League verstaan dat het beter was om de competitie stop te zetten, daarmee was België het eerste land dat dat zo duidelijk liet verstaan. Lombaerts gaat echter niet akkoord met dat advies.

“Ik vind het logisch dat men in andere landen afwacht. Er is zodanig veel geld mee gemoeid, als ze het dan kunnen opschuiven…Waarom niet?”, aldus Lombaerts. De competitie hervatten zal hoogstwaarschijnlijk ook de vakantie van de spelers fel inkorten. “Daar zullen ze zeker niet van doodgaan”, lacht de verdediger. “Ze zullen meer zagen als ze hun centen niet krijgen.”

Ondanks zijn roep om geduld, snapt Lombaerts ook wel dat er maatregelen nodig zijn, al kijkt hij ook naar de economische impact. “Ik heb begrip voor de maatregelen, maar misschien moet men wel een beter evenwicht vinden tussen de volksgezondheid en de economische impact. Maar goed, de gezondheid primeert natuurlijk.”

bezootje

Related Posts

Translate »