Waze laat u nu ook route plannen op uw pc – Business AM

Kortenberg , 24/09/2018
GPS applications to offer you optional routes to avoid traffic jams during rush hour or because of an accident are being restricted in certain municipalities . They have installed cameras that automatically recognize car plates (ANPR cameras). And if you are not a resident of this town and you spend a little too often in the streets at peak times, a fine will arrive at your home.
Pix : waze
Credit : Daina Le Lardic / Isopix *** local caption *** 24322747

Waze was vooralsnog een app, maar de verkeersapp laat u vanaf nu ook een route plannen vanop de website – en de route doorsturen.

Al snel op het werk even loeren naar wat de snelste route richting kust is? Vanaf nu laat gps-app Waze u toe om dat op de laptop op te zoeken en de route alvast naar uw smartphone door te sturen.

Inloggen

Het is best eenvoudig om dat te doen. U logt in bij Waze op uw smartphone en vervolgens op de desktopversie. Daarvoor moet u wel een QR-code scannen met de camera van uw telefoon of een aparte app. Ga nadien naar de browser om een route te krijgen. U zal een knop zien om die op te slaan. Klik op die knop en u krijgt een notificatie van Waze. Tik op die notificatie om de route te starten op uw smartphone.

De nieuwe functie is geen technologisch hoogstandje, Google kan het al lang, maar Waze kan het nu dus ook. Dat lukt zowel van op iOS als op Android.

Gegevens onthouden

Waze heeft ook meteen de mogelijkheid om opgeslagen locaties te zien op uw desktop. Dat wil zeggen dat uw adressen gewoon blijven bestaan en u zich geen zorgen moet maken over het adres van uw favoriete koffieplekje of pizzeria.

Waze op desktop

Source: The Verge

bezootje

Related Posts

Translate »