Waarom Britney Spears Oprah vertrouwt

Waarom Britney Spears Oprah vertrouwt

Waarom Britney Spears Oprah vertrouwt voor een mogelijk persoonlijk interview te midden van haar conservatorschap drama. Het is lang geleden dat Britney zelf nog gesproken heeft hoe het met haar gaat. Als ze dat wel zou doen of er een mogelijkheid zou zijn dan verkiest de zangeres voor Oprah.

Het is jaren geleden dat Britney Spears een interview deed. Ze staat sinds 2008 onder een strak beheerd conservatorium waardoor de mediatoegang tot de zangeres vrij beperkt is.

Na Oprah Winfrey’s interview met Prins Harry en Megan Markle hopen fans op een interview tussen Britney en de 67-jarige tv icoon. Helaas totdat er veranderingen zijn binnen haar conservatorschap is het onwaarschijnlijk dat er een interview met Britney zal komen, een interview waar Britney over de volledige waarheid zou kunnen spreken.

Oprah zou de eerste keuze zijn van Britney voor een interview maar dat betekent niet dat het gaat gebeuren op dit moment kan ze het gewoon niet doen enkel als er veranderingen zouden komen in conservatorium zou het mogelijk zijn. Zelfs als het zou mogelijk zijn dat is een interview nog maander verwijderd vertelt een bron die dicht bij de familie van de zangeres staat.

Britney haar carrière, financiën en landgoed staan nog steeds onder controle van haar vader Jamie Spears en de vermogensbeheer maatschappij Bessemer Trust. De moeder van twee heeft zorgmanager Jodi Montgomery die voor Britney zorgt, ze helpt bij medische beslissingen van Britney en alle zaken die over de gezondheid gaan.

Voor een interview zou waarschijnlijk de goedkeuring van de vader van Britney Spears nodig zijn zodat ze voor de camera zou kunnen gaan om over haar leven te praten. De kans dat dit zou aanvaard worden is zeer klein. Ondertussen vecht Britney hard om haar vader uit het conservatorschap te verwijderen.

De insider vertelde ook nog dat Britney niet van interviews houd en dat ze zelfs bang is om iets verkeerd te zeggen. Ze is eigenlijk stil en verlegen en ze houdt niet van de pers, maar als ze een interview zou doen zou ze het enkel doen met interviewer die bekend is en daarom is ook Oprah haar eerste keuze, volgend de insider.

Britney Spears heeft geen goede ervaring met eerdere interviews wat ook te zien was in de documentaire Framing Britney Spears. In het verleden zijn intervieuws niet in het voordeel uitgepakt voor de zangeres.

In een interview van 2003 met Diane Sawyer ging ze in op de zangeres en over wat ze deed om ex vriend Justin Timberlake zoveel liefdesverdriet te bezorgen. Sawyer bracht ook uitspraken van politici naar voren die zeiden wat een vreselijk rolmodel Britney was voor jonge meisjes het ging zelfs zo ver dat de zangeres haar tranen moest bedwingen.

De vraag zal niet snel beantwoord worden wat er allemaal gebeurd met Britney Spears en wat er juist allemaal in haar leven gebeurd hopelijk krijgt ze ooit de kans om haar verhaal te doen en dan is er al 1 lichtpunt dat ze voor Oprah zou kiezen wat dan toch duidelijk maakt dat ze nog goede beslissingen kan maken.

bezootje

Related Posts

Translate »