VRAAGINA: Hoe vertel ik mijn partner dat ik ontevreden ben over ons seksleven?

VRAAGINA: Hoe vertel ik mijn partner dat ik ontevreden ben over ons seksleven?

Elke week stellen we onze huisseksuologe Ina een van jullie meest prangende seks- en relatievragen. Deze week aan de beurt: Hoe vertel ik mijn partner dat ik ontevreden ben over ons seksleven?

Wil je verder lezen?
Meld je dan aan of maak hieronder gratis een profiel aan. Zo krijg je toegang tot al onze verhalen. Veel leesplezier!
Maak een gratis profiel aan in nog geen minuut

& lees alle artikels van Flair!

Video: Lissa Van Eesbeeck

Wat als je niet tevreden bent over je seksleven? Hoe bespreek je zoiets met je lief of hoe kan je het hem/haar/hen laten merken in bed? Onze huisseksuologe Ina geeft je in de ‘VraagIna’-aflevering van deze week enkele nuttige tips om ontevredenheid tussen de lakens te bespreken met je (seks)partner.

Meer ‘VraagIna’:

bezootje

Related Posts

Translate »