Vitesse reageert op gerucht dat RB Leipzig met de club wil samenwerken | Sportnieuws

Vitesse reageert op gerucht dat RB Leipzig met de club wil samenwerken | Sportnieuws

Voetbalclub Vitesse ontkent de geruchten dat de Arnhemse club in beeld is om een samenwerkingsverband aan te gaan met de Duitse topclub RB Leipzig. De krant Bild had Vitesse genoemd als een kandidaat om te worden opgenomen in het Red Bull-voetbalnetwerk.

Andere gegadigden zouden het Deense Aarhus GF, het Belgische KV Oostende en het Zwitserse FC St. Gallen zijn. RB Leipzig zoekt clubs waar het talenten kan stallen om die zo de kans op speeltijd te bieden.

Technisch directeur en trainer

“Wij ontkrachten de geruchten, het is niet aan de orde”, meldde een woordvoerder van Vitesse woensdag. Onlogisch dat de Arnhemse club wordt genoemd is het niet. Bij Vitesse is Johannes Spors sinds maart technisch directeur. Hij was eerder hoofd scouting in Leipzig. De Arnhemse club trok vorige week Thomas Letsch aan als nieuwe trainer. Hij werkte eerder onder meer voor Red Bull Salzburg.

RasenBallsport

RB Leipzig wordt ook gefinancierd door de energiedrankproducent al staan de letters RB, vanwege een wettelijk verbod op sponsoruitingen in de clubnaam, voor RasenBallsport.

bezootje

Related Posts

Translate »