Vermiste Ilias (12) in goede gezondheid teruggevonden

Vermiste Ilias (12) in goede gezondheid teruggevonden

De 12-jarige Ilias uit Antwerpen die alk enkele dagen vermist was, is teruggevonden door de politie. Dat bevestigt het parket aan VRT NWS. Meer informatie over waar en in welke omstandigheden de jongen werd teruggevonden, wil het parket nog niet kwijt. 

Donderdagochtend vertrok Ilias Chahdi (12) uit het Antwerpse Mortsel naar school, maar daar kwam hij nooit aan. Hij werd voor het laatst gezien aan een tankstation in Wilrijk, waar hij alleen voorbijfietste, in de andere richting van zijn route naar school.

Er werd de afgelopen dagen een grootschalige zoekactie opgezet naar de vermiste jongen waarbij honderden vrijwilligers betrokken waren. Ook vandaag werd door zowel vrijwilligers als politie verder gezocht naar de jongen, me succes. Omstreeks 13u werd de jongen door de politie teruggevonden. 

“Ilias werd in goede gezondheid aangetroffen”, bevestigt Lieselotte Claessens van het Antwerpse parket aan Belga. Waar de jongen precies werd teruggevonden, waar hij de voorbije dagen verbleef en waarom, is nog niet duidelijk. Het parket zal mogelijks later vandaag daarover nog communiceren. 

bezootje

Related Posts

Translate »