Travis Barker tatoeages Kourtney Kardashian’s naam op zijn borst en fans zijn in paniek

Travis Barker tatoeages Kourtney Kardashian’s naam op zijn borst en fans zijn in paniek

Het wordt warmer tussen Kourtney Kardashian en Travis Barker en hij laat de wereld weten dat hij niet met Kourtney speelt. Volgens berichten zijn de twee verliefd op elkaar en heeft Travis de naam van Kourtney op zijn borst getatoeëerd. De twee delen dezelfde foto’s op sociale medianetwerken en één foto krijgt veel aandacht omdat het erop lijkt dat de twee intiem werden. Travis en Kourtney zijn langdurige vrienden, maar niemand verwachtte dat hun relatie romantisch zou worden of dat de dingen zo snel zo serieus zouden worden.

Voor veel mensen kan het een riskante zet zijn om de naam van een geliefde op je lichaam te laten tatoeëren. Johnny Depp zal voor altijd bekend staan ​​om het veranderen van zijn “Winona Forever” -tatoeage die hij tijdens zijn relatie met Winona Ryder had geïnkt in Wino Forever. Travis heeft veel tatoeages, dus als het niet lukt voor het paar, zal de tatoeage niet zo duidelijk zijn als die van Johnny Depp, maar velen hebben het gevoel dat Kourtney en Travis de real deal zijn en er voor de lange termijn in zitten.

De fans van Kourtney zijn heel blij dat ze eindelijk iemand heeft gevonden die haar met zoveel liefde en aandacht overspoelt als Travis – vooral na haar vreselijke relatie met Scott Disick. Scott heeft Kourtney nooit goed behandeld en zodra de twee als koppel op de hoogte waren van Keeping Up with the Kardashians , werd Scott opgepakt omdat hij haar had bedrogen.

Toch vergaf Kourtney hem herhaaldelijk en was er altijd voor hem. Nu lijkt het erop dat die dagen voorgoed voorbij zijn, want Kourtney heeft eindelijk echte liefde gevonden en lijkt gelukkiger dan ze in tijden is geweest.

Amanda Seyfried vertelt over bizarre paniekaanvallen

Amanda Seyfried vertelt over bizarre paniekaanvallen

Amanda Seyfried is geëvolueerd van het spelen van een “Plastic” in Mean Girls tot een legende op het witte doek tijdens haar bijna twee decennia in Hollywood. Maar de Oscar-genomineerde, van 35, gaf onlangs toe dat ze nog steeds wordt geconfronteerd met angst- en paniekaanvallen omdat ze in de schijnwerpers

Read More »
An Swartenbroeckx en Jacques Vermeiren Hadden Een Relatie

An Swartenbroeckx en Jacques Vermeiren Hadden Een Relatie

Bieke Crucke (An Swartenbroeckx) en Dimitri De Tremmerie (Jacques Vermeiren) die een relatie hebben zou je het geloofd hebben? In de vroege jaren 90 vertolkte de twee een rol in FC De Kampioenen. Het was tijdens die periode dat de twee verliefd waren. Het leeftijdsverschil en een andere tijd was

Read More »

bezootje

Related Posts

Translate »