Tiany’s maand: poncho’s, piercings en postcorona shopping

Tiany’s maand: poncho’s, piercings en postcorona shopping

Tiany is deze maand helemaal mee met de postcorona revenge shopping. Als in: iémand moet de economie toch redden? Kijk maar even mee..

Top twee

Een paar winkels staan hoog op mijn boodschappenlijst:

  • De Brusselse juwelenontwerpster Axelle Delhaye opent een nieuwe schatkist in Knokke. Meteen weer een goed excuus om een nieuwe Maria Tash-piercing te laten steken.
  • En Pand 13 in Gent staat bovenaan, want je kunt er de mooiste jurk ooit van het duurzame label Mara Hoffman shoppen. Henegouwenstraat 13, Gent

It’s a kind of magic!

Ik denk dat ik stilaan wel in sprookjes geloof: bij een bezoekje aan Cryo Knokke kwam ik naar buiten met liefst twee cm bil minder. Een half uur lang werd mijn derrière gemasseerd met een toestel dat ijskoud wordt op de zone die wordt behandeld. Resultaat is dat de aanmaak van collageen wordt geboost (en dat maakt je huid strakker) én dat vetcellen (die gevoelig zijn voor kou) haast letterlijk wegvriezen. Ik zei het al: een sprookje!

Eco poncho

Op mijn jaarlijkse surfvakantie neem ik straks zéker een Pray For Waves poncho mee. De Belgische Maxime van Passel maakt vanuit haar woonplaats in Marokko strandponcho’s. Ze upcyclet daarvoor oude handdoeken en werkt samen met lokale kleermakers: heerlijk toch?

Happy feet

Dit zijn ze voor mij: de schoentjes van de zomer. Het resultaat van een collab van Fabrizio Viti met vintage queen La DoubleJ. Obsessed.

Eviva España!

  • Ik verslind Spaanse Netflix-series; Valeria heb ik gebinged op amper twee nachten.
  • Ik wil álles van La Veste, het label van de überstijlvolle Blanca Mirò.
  • Hereu zorgt voor elegante en tijdloze tassen en schoenen. Hun Colmado lederen tasje staat hoog op mijn wishlist. 

Scoren met fluff

Flink geliket de afgelopen maand: ik en mijn handgebreide trui van de Antwerpse Knits By Dellie. Vast omdat ik er zo fluffy mee uitzie?

Ontdek meer tips van Tiany:

Tekst: Tiany Kiriloff. Openingsbeeld: Helder x Kirilove.

bezootje

Related Posts

Translate »