Suarez toch per direct naar Moskou?

Suarez toch per direct naar Moskou?

CSKA Moskou wil Matias Suarez nu al naar Rusland halen om hem daar verder te laten revalideren na zijn knieoperatie. Anderlecht houdt de boot voorlopig af en neemt eerstdaags een beslissing in de zaak.

Suarez zag afgelopen zomer door een blessure aan de patellapees van de knie een miljoenentransfer naar CSKA Moskou in rook opgaan. De Argentijn herstelt momenteel in vaderland Argentinië van een operatie. Als het van CSKA afhangt, wordt de Argentijn echter alsnog getransfereerd. De twee clubs zijn het zo goed als eens over een overgang in januari.

De Moskovieten dringen er evenwel op aan om Suarez nu al naar Rusland te laten komen, zodat ze hem aan een grondig medisch onderzoek kunnen onderwerpen en klaarstomen voor de tweede ronde van het Russische kampioenschap. Anderlechtmanager Herman Van Holsbeeck legde dat voorstel voorlopig naast zich neer, maar de landskampioen liet gisteren in een communiqué weten dat die weigering geen definitieve ‘njet’ betekent:

“Op dit ogenblik plegen de medische staf en de directie van RSCA, en het bestuur van CSKA Moskou overleg over het verdere verloop van de behandeling”, klinkt het. Wellicht volgt eerstdaags een beslissing. Anderlecht zou volgens Het Laatste Nieuws netto zo’n tien miljoen euro overhouden aan de transfer van Suarez. Deze zomer was dat nog zo’n één miljoen euro meer.

bezootje

Related Posts

Translate »