Spektakel in de Jupiler Pro League: Standard trekt scheve situatie recht tegen Antwerp

Spektakel in de Jupiler Pro League: Standard trekt scheve situatie recht tegen Antwerp

Voorlopig geen voetbal in de Jupiler Pro League wegens het coronavirus, maar laat dat je niet tegenhouden om volop te genieten van onze mooie competitie. Vandaag keren we terug naar de Bosuil waar Antwerp op de tiende speeldag Standard op bezoek kreeg. De Rouches trokken in de tweede helft een scheve situatie recht. De ploegen deelden op die manier de punten.

Naast de Slag om Vlaanderen tussen Club Brugge en AA Gent stond er op de tiende speeldag een tweede topper op de agenda. Antwerp ontving namelijk Standard op de Bosuil. In de 23ste minuut was Refaelov goed voor de openingstreffer vanop de stip. Vervolgens was het tot in de tweede helft wachten op een grote kans. De thuisploeg verdubbelde de score in minuut 55 na een blunder van Standard-verdediger Collins. Gouden Stier Mbokani profiteerde van het gestuntel achterin, waardoor de zege binnen handbereik lag.

Dat was zonder Emond gerekend, die enkele minuten later veel ruimte kreeg van de verdediging en met een stevige kopbal de aansluitingstreffer maakte. Standard had nog een goed half uur om een tweede treffer te maken. Het was opnieuw Emond in minuut 72 die voor de verlossing zorgde na een knappe voorzet van Lestienne. Zo sleepten de Rouches toch een verdiend gelijkspel in de wacht.

bezootje

Related Posts

Translate »