Spektakel in de Jupiler Pro League: Club Brugge veegt de vloer aan met KV Mechelen

Spektakel in de Jupiler Pro League: Club Brugge veegt de vloer aan met KV Mechelen

Voorlopig geen voetbal in de Jupiler Pro League wegens het coronavirus, maar laat dat je niet tegenhouden om volop te genieten van onze mooie competitie. Vandaag keren we terug naar speeldag 9. KV Mechelen ontving Club Brugge Achter de Kazerne. De Bruggelingen scoorden maar liefst vijf keer, waardoor Mechelen afdroop in eigen huis.

Club Brugge trok op de negende speeldag naar Mechelen voor wat op papier een haalbaar duel leek. Na 19 minuten bewees Diatta dat door met een heerlijk schot van net buiten de 16 toe te slaan. Slechts tien minuten later moest de thuisploeg het al met een man minder doen na een stevige fout van Schoofs. Club domineerde, maar kon niet meteen profiteren van het numerieke overwicht.

In de tweede helft voetbalde Club efficiënter en doelpunten lieten niet op zich wachten. Diagne ontbond tot twee keer toe zijn duivels in de 63ste en 70ste minuut, goed voor zijn eerste en tweede treffer voor blauw-zwart. De gretige Bruggelingen vonden drie treffers niet voldoende. Schrijvers knalde de 4 – 0 tegen de netten. Vanaken legde de forfaitcijfers met het hoofd vast na een snedige counter.

bezootje

Related Posts

Translate »