Spektakel in de Jupiler Pro League: Charleroi hakt Oostende in de pan

Spektakel in de Jupiler Pro League: Charleroi hakt Oostende in de pan

Voorlopig geen voetbal in de Jupiler Pro League wegens het coronavirus, maar laat dat je niet tegenhouden om volop te genieten van onze mooie competitie. Vandaag keren we terug naar speeldag 21, waarop Oostende naar het Stade du Pays de Charleroi trok. De kustploeg zou maar liefst vijf tegendoelpunten slikken.

33 minuten de Zebra’s op eigen veld nodig om het openingsdoelpunt te maken. Nicholson maakte een klassiek Charleroi-doelpunt en zette de thuisploeg zo in een zetel. Oostende kwam er niet aan te pas en Charleroi bombardeerde het Oostendse doel. Toch was het tot later in de tweede helft wachten op verdere doelpunten.

Ndenbe kon na een corner de bal als het ware binnenduwen in de 51ste minuut. Een slordige vijf minuten later mocht ook Fall vieren, opnieuw na een corner. Charleroi stoomde door en met nog een kleine 20 minuten op de klok mocht Ilaimaharitra zijn geluk beproeven vanop de stip. Hij zette de strafschop probleemloos om. Oostende ging met de billen bloot en Tsadjout gaf in de 81ste minuut de genadeslag, 5 – 0. 

bezootje

Related Posts

Translate »