Sjinkie Knegt heeft er ervaring mee: ‘Zo kwam ik mijn quarantaine door’ | Sportnieuws

Sjinkie Knegt heeft er ervaring mee: ‘Zo kwam ik mijn quarantaine door’ | Sportnieuws

Sjinkie Knegt weet er alles van. Na zijn ongeluk met de houtkachel moest de shorttracker een poosje in quarantaine omdat er infectiegevaar zou zijn. Knegt liep veel brandwonden op, dus was het beter dat hij even een poosje afgezonderd leefde. Net als wat veel mensen nu moeten door het coronavirus. Maar wat deed Knegt om de tijd te doden?

De NOS zocht hem op. En wat is het antwoord? Lego! Hij bouwde een leipe bouwkraan van Lego. Ziet er goed uit. Waar veel mensen hun quarantaine doorbrengen met een boek, doet Sjinkie het dus op deze manier: “Ik hou niet zo van lezen.”

Nu alles weer goed is met Knegt, bouwt hij aan échte dingen: namelijk zijn eigen scheurauto.

bezootje

Related Posts

Translate »