Sharon Stone Beweert Misbruik Als Kind Door Grootvader

Sharon Stone Beweert Misbruik Als Kind Door Grootvader

Sharon Stone beweert dat zij en haar zus seksueel misbruikt werden door hun grootvader als kinderen. Sharon Stone beweerde in haar nieuwe memoires ook dat haar grootmoeder degene was die het ondersteunde.

Sharon Stone’s memoires The Beauty Of Living Twice is nog niet verschenen en het haalt nu al de krantenkoppen met onverwachte onthullingen. Een van die onthullingen is dat haar grootvader Clarence Lawson haar en zus Kelly seksueel misbruikte in hun kindertijd.

Sharon Stone The Beauty of Living Twice

De 63-jarige actrice zegt dat haar grootmoeder de persoon was die het vermeende misbruik mogelijk maakte door ze allemaal samen in een kamer op te sluiten volgens de Daily Mail. De vermeende aanranding was zo traumatisch dat ervoor zorgde dat zij en haar zus een gevoel van opluchting voelden toen hun grootvader uiteindelijk stierf zo melde Stone.

Sharon was 14 toen hij stierf en Kelly was 11 en de opluchting begon op het moment dat ze zijn lichaam zagen in zijn kist op de begrafenis. “Ik gaf hem een por en de bizarre voldoening dat hij eindelijk dood was drong tot me door. Ik keek naar Kelly ze begreep het ze was 11, het was voorbij” zo schreef ze over de ervaring volgens de Daily Mail.

Sharon en Kelly, die te zien zijn op een Instagram-foto die Sharon hierboven heeft gedeeld, groeiden op in Meadville, PA en naast hun ervaring met het vermeende seksueel misbruik, deelden Sharon andere persoonlijke ervaringen in haar langverwachte boek. Ze beweerde naar verluidt ook dat ze werd misleid om geen ondergoed te dragen voor haar beroemde up-rokscène in de film Basic Instinct uit 1992 .

Volgens Stone was het de productieploeg die haar vertelde om haar slip uit te doen omdat het wit het licht weerkaatste in de camera tijdens de scene. Er werd haar beloofd dat haar intieme niet zou worden gezien. Sharon Stone realiseerde dat het niet juist was toen de film klaar was en aan haar werd getoond.

Stone legde ook uit dat ze aanvankelijk de scene aanvocht met een advocaat besloot ze toch om de scene te behouden omdat regisseur Paul Verhoeven haar zou verteld hebben dat ze geen keuze had, Stone zag af van verdere actie omdat ze dacht dat het correct was voor de film.

Sharons memoires The Beauty of Living Twice wordt op 30 maart uitgebracht.

bezootje

Related Posts

Translate »