Schmidt verwacht zware pot in Volendam: ‘Zullen zich tot de tanden toe wapenen’ | Sportnieuws

Schmidt verwacht zware pot in Volendam: ‘Zullen zich tot de tanden toe wapenen’ | Sportnieuws

PSV hoopt dinsdagavond de volgende ronde van de KNVB-beker te bereiken. Dan moet de ploeg wel winnen in Volendam tegen de plaatselijke FC. Trainer Roger Schmidt verwacht dat het een zware wedstrijd wordt voor zijn ploeg.

“In de vorige ronde heeft iedereen kunnen zien dat De Graafschap het ons lastig maakte. Mijn ploeg moet met de omstandigheden om kunnen gaan en uiteindelijk telt maar een ding: kwalificatie voor de kwartfinale. We treffen een ploeg die we niet wekelijks in de eredivisie zien en dat is voor mij één van de charmes van het bekervoetbal. Ik weet zeker dat zij zich tot de tanden toe zullen wapenen.”

Blessures
Cody Gakpo, Mario Götze en Nick Viergever zijn er sowieso niet bij. Op een enkeling na is mijn ploeg hersteld van de inspanning die we tegen Sparta hebben moeten leveren”, aldus Schmidt maandagmiddag. “Na de laatste training kan ik bepalen welke spelers fit genoeg zijn voor een basisplek.”

Gakpo viel afgelopen weekend tegen Sparta (5-3 winst) uit met een blessure. De verwachting is dat hij er enkele weken niet bij is. Of de wedstrijd tegen Feyenoord op 31 januari in gevaar komt, is nog niet duidelijk.

bezootje

Related Posts

Translate »