Riechedly Bazoer zag bondscoaches van Nederland en Curaçao op de tribune zitten, maar welk land gaat hij kiezen? | Sportnieuws

Riechedly Bazoer zag bondscoaches van Nederland en Curaçao op de tribune zitten, maar welk land gaat hij kiezen? | Sportnieuws

Riechedly Bazoer speelt al het hele seizoen uitstekend bij Vitesse en dus is het niet zo gek dat de bondscoaches van het Nederlands elftal én van de nationale ploeg van Curaçao voor hem op de tribune zitten. Ook bij PSV-Vitesse zaten Frank de Boer (Oranje) en Guus Hiddink (bondscoach van Curaçao) op de tribune om naar hem te kijken.

Na afloop van de wedstrijd, die uiteindelijk met 3-1 werd verloren, werd Bazoer gevraagd naar zijn voorkeur. Mochten Nederland en Curaçao hem allebei willen hebben, waar gaat de speler van de Arnhemmers dan voor? Het is bekend dat ik al een paar gesprekken heb gehad met Guus Hiddink. Maar ik heb altijd 1 doel in mijn hoofd en dat is dat ik het hoogste wil bereiken. Dus het Nederlands elftal is dan mijn doel.”

Geen deadline

Maar Bazoer heeft geen haast, zegt hij ook. “Oh, ik vind het helemaal niet spannend. Ik zie het wel en ben er totaal niet mee bezig. Ik heb ook geen deadline gegeven aan Nederland of Curaçao. We wachten het rustig af.”

bezootje

Related Posts

Translate »