PVDA Laat Met Leugens Ware Gezicht Zien

PVDA Laat Met Leugens Ware Gezicht Zien

PVDA verspreid leugens in een geknipte video boodschap. Het maakt meteen duidelijk dat het ware gezicht van de PVDA hiermee duidelijk wordt. Een geknipte uitspraak van Tom Van Grieken Vlaams Belang wordt door de PVDA verspreid om te bewijzen dat Vlaams Belang tegen loonsverhoging zou zijn. Een geknipte boodschap gebruiken om leugens te verspreiden hoe laag kan je vallen en mogen we aannemen dat de PVDA het vertrouwen niet waard is!

Hoe laag moet je zinken als je als partij uitspraken gaat knippen om een punt te maken. PVDA gebruikt een gedeelte van een uitspraak van Voorzitter Tom Van Grieken die ze handig hebben ingekort. Zo zou de PVDA willen bewijzen dat Vlaams Belang tegen loonsverhoging is. Net wat de politiek niet nodig heeft zijn regelrechte leugens!

Bekijk hieronder de video die PVDA gebruikt om de leugens te verspreiden!

Dat net Raoul Hedebouw zich verlaagt tot zulke leugens maakt het alleen nog erger en nog meer beschamend. Het maakt wel meteen duidelijk wat je van de PVDA kan verwachten nog meer leugens brengen en daar heeft de bevolking wel meer dan genoeg van.

De uitspraak van Tom Van Grieken waar hij verklaart dat hij er niet voor is om het bruto loon te verhogen omdat dit zal leiden tot meer belastingen. Van Grieken is wel voor een loonsverhoging als er gezorgd wordt dat het Netto loon verhoogd wordt. Door het Netto loon te verhogen heeft de loontrekkende ook de zekerheid dat hij of zij op het eind van de maand meer overhoud.

Bekijk hieronder de volledige uitspraak van Tom Van Grieken Voorzitter Vlaams Belang!

De pensioen trekkende die kort geleden een verhoging kregen van het bruto pensioen hebben nu niet meer Netto pensioen, maar juist minder pensioen. Doordat het bruto pensioen is verhoogd wordt er meer afgehouden wat dan teweegbrengt dat er op het einde van de maand netto minder overblijft.

Als je beide clips hebt bekeken is het meteen duidelijk tot welke praktijken de PVDA zich richt. Het is meteen duidelijk waar de PVDA voor staat en bewijzen dan ook dat ze zeer onbetrouwbaar zijn. Het mist de PVDA duidelijk aan inzicht hoe ze kunnen zorgen dat een werknemer op een maand meer netto overhoud.

Raoul Hedebouw die duidelijk de boodschap verspreid maakt meteen ook duidelijk dat hijzelf niet betrouwbaar is en enkel erop uit is om de burgers een rad voor de ogen te draaien. Het is de werkwijze van de traditionele partijen en ook van NVA met de rechterhand geven en met de linkerhand meer terug halen.

Dat PVDA de boodschap verspreid hoe eerlijk ze zijn gaat hier in rook op. Het is niet de eerste keer dat ze de feiten verdraaien. De uitspraak van de PVDA leden die gretig gebruikt worden dat zij maar een gewoon loon krijgen dat klopt, maar als je dan iets verder kijkt krijgen ze net zoveel als andere politici het enige verschil is dat het resterende van het loon is de partijkas verdwijnt. Zou je hierin eerlijk zijn dan zou je het overige loon terug storten is de staatskas. Nog een mooi voorbeeld hoe ze de zaken verdraaien en veel mooier voorstellen dan ze in werkelijk zijn.

bezootje

Related Posts

Translate ยป