Pro League verwelkomt de nieuw opgerichte Centrale Spelersraad

Pro League verwelkomt de nieuw opgerichte Centrale Spelersraad

De Pro League verwelkomt de nieuw opgerichte Centrale Spelersraad van Sporta en het engagement van de spelers om een constructieve rol op te nemen in verschillende facetten van het professionele voetbal.

“We zijn er van overtuigd dat een actief en constructief engagement van de spelers sowieso zal bijdragen tot een beter voetbal, een groter draagvlak voor het professioneel voetbal en tot een nog sterkere maatschappelijke betrokkenheid van onze sport.”, aldus Pierre François.

De Pro League zal de centrale spelersraad dan ook eerstdaags uitnodigen voor een eerste onderhoud. Want samen staan we inderdaad sterker. 

De vertegenwoordigers bij de vierentwintig clubs stelden een centrale raad van vijftien aan. Het gaat om Simon Mignolet (Club), Vadis Odjdija (Gent), Zinho Vanheusden (Standard), Sébastien Dewaest (Genk), Vincent Kompany en Hendrik Van Crombrugge (Anderlecht), Faris Haroun (Antwerp), Igor De Camargo (KV Mechelen, Davy De fauw (Zulte Waregem), Jérémy Taravel (Cercle), Siebe Blondelle (Eupen), David Hubert (OHL), Glenn Neven (Lommel), Joren Dom (Beerschot) en Guillaume François (Virton).

bezootje

Related Posts

Translate »