Opvallend gerucht: ‘Ex-speler van Gent (Sörlöth) in vizier van Real Madrid’

Opvallend gerucht: ‘Ex-speler van Gent (Sörlöth) in vizier van Real Madrid’

Alexander Sorloth (ex-KAA Gent) speelt de pannen van het dak bij het Turkse Trabzonspor, dat hem leent van Crystal Palace. Dat is ook een resem Europese topclubs niet ontgaan, merkt het Spaanse Mundo Deportivo op.

Zo heeft Real Madrid interesse om de ex-speler van de Buffalo’s in te lijven. De Koninklijke zou de Noorse spits goed kunnen gebruiken nu onder andere Gareth Bale op de wip staat. Ook Luka Jovic zou mogen vertrekken bij de Spaanse topclub.

Naast Real Madrid staan er nog Europese kleppers in de rij voor de diensten van Sorloth. Zo worden Bayern München, Chelsea, Napoli, Olympique Lyon en Olympique Marseille genoemd als mogelijke nieuwe werkgever voor de scherpschutter.

Sorloth wist dit seizoen in dertig wedstrijden voor Trabzonspor 21 keer te scoren. De spits is ook Noors international en stond tijdens de kwalificatiewedstrijden voor het EK geregeld naast Dortmund-talent Erling Haaland in de voorhoede. Sorloth scoorde daarin vier keer en Noorwegen werd derde in zijn groep achter Spanje en Zweden. De spits speelde in het seizoen ’18-’19 ook een half seizoen voor KAA Gent.

bezootje

Related Posts

Translate »