Ook in coronatijd wordt de Utrecht-bus gewoon opgewacht: ‘Het is menens’ | Sportnieuws

Ook in coronatijd wordt de Utrecht-bus gewoon opgewacht: ‘Het is menens’ | Sportnieuws

FC Utrecht verloor dinsdagavond met 1-0 op bezoek bij Vitesse en vindt zich terug op plek 10 (!) op de ranglijst van de Eredivisie. Fans zien het al een tijdje met lede ogen aan en besloten dat het zo niet langer kon. Bij terugkomst uit Arnhem werd de selectie dan ook opgewacht door een groep supporters.

Teun den Hartog, voorzitter van de Supportersvereniging FC Utrecht, zegt in gesprek met RTV Utrecht dat er een hoop frustraties zijn geuit. “We hebben gesproken, over en weer en zijn uiteindelijk weer goed uit elkaar gegaan. De supporters zijn heel teleurgesteld, zeker in een jubileumjaar.”

Andere verwachtingen

De groep, een mannetje of 30 à 40, vond het spel ‘on-Utrechts’ en ziet dat een grote groep spelers het niveau niet haalt en dat doet pijn, zeker in het jaar dat de club 50 is geworden. “Het is menens. Het is een jubileumjaar en er waren heel andere verwachtingen. We willen goed spel zien, vermaakt worden en punten. Het minimale is dat er inzet getoond wordt om iets te halen.”

Moedeloosheid

Den Hartog weet dat verliezen er ook bijhoort. “Maar dan moet je als FC Utrecht wel met opgeheven hoofd van het veld. De moedeloosheid straalde er gisteren van af.”

bezootje

Related Posts

Translate »