Ongelofelijk: Ajax verspeelt 2-0 voorsprong bij Atalanta Bergamo | Sportnieuws

Ajax heeft deze dinsdagavond een 2-0 voorsprong in Bergamo uit handen gegeven. De ploeg van trainer Erik ten Hag zit in de rust nog op rozen, maar zag Atalanta Bergamo uiteindelijk nog 2-2 maken in dit duel in de groepsfase van de Champions League. Dat is zuur, want vorige week verloor Ajax nog ongelukkig met 1-0 van Liverpool. Atalanta won toen met 4-0 van FC Midtjylland.

Het eerste halfuur was niet echt leuk. Totdat Ajax ineens een pingel kreeg. Robin Gosens had een onhandige actie en Lassina Traoré ging gretig naar het gras. Check hier de 0-1 van Dusan Tadic.

0-2

Diezelfde Traoré maakte even later zelfs de 0-2 in Italië. Check de video hier. Wat een luxe voor Ajax.

Hoogtepunt: panna Antony

Maar het mooiste moment van de eerste helft was misschien wel de panna van Antony. Ziggo Sport-commentator Sierd de Vos ging dan ook los: “KOEKOEK HAHAHATEBOER! Heeft hij nog wel een been?” Check die beelden hier.

Ineens 2-2

Ajax op rozen dus. Lekker uitvoetballen in de tweede helft. Zorgen dat je niet tegen schade aanloopt, zou je denken. Maar dat lukte Ajax dus niet. Duvan Zapata kopte na 54 minuten al raak. Check die goal hier. En 6 minuten later ramde die Zapata ook nog eens de 2-2 binnen. Man, man, man.

Slechte zaken

Daardoor staat Ajax er slecht voor in de Champions League. Liverpool heeft met 6 punten de leiding in de poule, gevolgd door Atalanta met 4 punten. Ajax heeft maar 1 punt en FC Midtjylland heeft er 0.

bezootje

Related Posts

Translate »