Nicolai Jørgensen had de tranen in zijn ogen: ‘Een van de mooiste momenten uit mijn leven’ | Sportnieuws

Nicolai Jørgensen was diep onder de indruk van het initiatief van Feyenoord-supporters deze week. De fans staken de Deense pechvogel met vuurwerk en gezang vanaf de Erasmusbrug een hart onder de riem.

,,Ik lag te relaxen op de bank, tot ik werd geroepen door mijn vrouw”, denkt de spits voor de camera van FOX Sports terug aan het moment. ,,Eerst dacht ik dat er niets was, maar uiteindelijk ging ik kijken en was ik compleet in shock. Ik stond echt te trillen, want ik had het totaal niet verwacht.”

Het ontroerde de aanvaller, die tegen Fortuna Sittard ruim 70 minuten mee kon doen. ,,Ik kreeg tranen in mijn ogen. Ik waardeer de fans enorm. Dit was zó speciaal, ik ga alles geven om ze terug te betalen. Het was een van de mooiste ervaringen uit mijn leven.”

bezootje

Related Posts

Translate »