Maanden Geleden Verwees Epic Place al naar het pandemieplan van de overheid nu heeft het Nieuwsblad het opgepikt! Leugens Onwaarheden Nu Eindelijk Aan Het Licht Gebracht!

Maanden Geleden Verwees Epic Place al naar het pandemieplan van de overheid nu heeft het Nieuwsblad het opgepikt! Leugens Onwaarheden Nu Eindelijk Aan Het Licht Gebracht!

Maanden geleden verwees Epic Place al naar het pandemieplan van de overheid. Een plan dat gemaakt is in 2005 of 2006. Een stappen plan om een pandemie te sturen en de nodige voorzorgsmaatregels te nemen. Nu vandaag lanceert het nieuwsblad De Cornafiles, (Hoe de perfecte voorbereiding voor de coronapandemie stof lag te vergaren tot ze amper nog bruikbaar was).

Epic Place verwees naar het pandemie plan en de onwaarheden die politici toen verklaarde dat ze moesten handelen in het donker. Ook verwees Epic Place naar de mondmaskers de zogenaamde strategische stock waarvan later bekend werd dat deze stock verbrand, vernietigd was door Maggy De Block.

Epic Place haalde toen ook aan hoe belangrijk monsmaskers waren in de strijd tegen de verspreiding van het virus. Politici en Marc Van Ranst verklaarde toen in de media dat mondmasker geen zin hadden en geen enkele nut hadden.

We zijn bij Epic Place blij dat het pandemieplan eindelijk naar boven komt en zal aangekaart worden. Er was helemaal geen sprake van dat er in het donker moest gehandeld worden want het pandemieplan bevat alle stappen voor voorzorg maatregels als er nog geen besmettingen zijn in het land tot het land zou overspoeld worden met besmettingen.

Het Nieuwsblad kon 4.500 documenten inkijken die een heel andere draai geven over de coronacrisis en hoe het door politici en experten werd aangepakt. Het Nieuwsblad verwijst naar gepalaver en regelrechte leugens in de corona files.

Het artikel van het Nieuwsblad kan je hier lezen het is een plus artikel of wel heb je een abonnement of je registreert je en je kan vijf plus artikels per maand gratis lezen. Klik hier voor het artikel.

Tijdens de vergadering zouden er gesprekken gevoerd zijn met Marc Van Ranst (viroloog), Erika Vlieghe (infectologe) en de Sciensano-vertegenwoordigers Steven Van Gucht en Chloé Wyndham Thomas over hoe de eerste dagen moeten aangepakt worden.

Op die vergadering zou ook het pandemieplan ter sprake zijn gekomen dat zou blijken een nooit eerder gepubliceerd verslag van die vergadering.

Erika Vlieghe zou naar het plan verwezen hebben dat zou kunnen gebruikt worden als een basis voor de pandemie aanpak. Steven Van Gucht noteert dit in het verslag van die Skypemeeting.

Zoals Epic Place maanden geleden al melde vermeld nu ook het Nieuwsblad in zijn artikel dat er in het pandemie is vermeld hoe belangrijk mondmaskers zijn tegen de verspreiding en dat er een strategische stock is van chirurgische maskers en fpp2 maskers (juist de stock verbrand en niet vervangen).

In het pandemieplan dat al vanaf 2006 beschikbaar is en is opgemaakt om ons land door een eventuele pandemie te helpen is alles terug te vinden informatie over aerosolen, mondmaskers, prioriteiten van vaccins.

Zoals ook Epic Place melde werden er zelfs simulaties en oefeningen gehouden van een extreem besmettelijke griepvariant die 1.3 miljoen Belgen zou besmetten en 22.000 slachtoffers zou eisen. Als je dat vergelijkt met de huidige cijfers dan komen beide cijfers heel dicht bij elkaar in de buurt.

Hieronder een artikel uit het pandemieplan 2.3. Hygiënemaatregelen

2.3. Hygiënemaatregelen

2.3.1 Maskers spelen een belangrijke rol in de preventie van de overdracht van het virus. De context en de beste manier om ze te gebruiken worden beschreven in het advies van het Wetenschappelijk comité.

Er zijn twee maskertypes beschikbaar:

Het is heel duidelijk dat er onwaarheden zijn verteld, feiten zijn omgedraaid, nuttige informatie niet gebruikt is. Dat experts of een expert gewillig onjuiste informatie heeft verspreid, politici die met een glimlach de bevolking hebben voorgelogen. Herinner even aan de uitspraken van Maggy De Block HET IS MAAR EEN GRIEPJE! Toen wisten virologen en politici al dat het niet zomaar een griepje zou zijn!

Wat het ergste is dat er geen onderzoek wordt gedaan of geen ernstig onderzoek naar het falen van zowel politici en experten. Dat er geen verantwoordelijkheid wordt genomen zoals de waanzinnige daad om de strategische stock van mondmaskers te verbranden en niet te vervangen. De onkundigheid en de onprofessionele aanpak heeft overlijdens teweeg gebracht zowel bij verzorgend personeel als bij burgers.

Welke partij zal opkomen en zorgen dat er een degelijk onafhankelijk onderzoek komt en zij die ernstige fouten hebben gemaakt hun verantwoordelijkheid zullen moeten dragen.

Bronnen: Het Nieuwsblad, Pandemieplan

 

bezootje

Related Posts

Translate »