LeBron James gaat komende twee jaar 70 miljoen verdienen en blijft bij Lakers, wel nieuwe ploeg voor Westbrook

Nu LeBron James de LA Lakers naar de NBA-titel heeft geloodst, is er geen reden waarom beide partijen niet langer met mekaar zouden doorgaan. Dat resulteert in een contractverlenging van twee seizoenen. Eén van de andere sterren uit de NBA, Russell Westbrook, verandert wel van ploeg.

Na twee passages bij Cleveland en één bij Miami tekende LeBron James in 2018 voor de LA Lakers. Het eerste jaar was een grote tegenvaller met het missen van de play-offs. Het tweede seizoen maakte echter alles goed. Anthony Davis was de versterking die de Lakers nog nodig hadden en LeBron James haalde weer zijn beste niveau. Samen maakten ze de traditieclub uit LA kampioen.

De LA Lakers en LeBron James kunnen nu samen op zoek naar nog meer titels. James blijft ook de volgende twee seizoenen spelen in de stad van de Hollywood-sterren. Hij gaat akkoord met een contractverlenging die hem de komende jaar 85 miljoen dollar laat verdienen, zo’n 70 miljoen euro.

Wel een verandering van omgeving voor Russell Westbrook. Zijn ploeg Houston slaat de bladzijde om na enkele jaren tot de subtop te behoren, maar waarin het geen titel pakte. Wellicht kiezen de Rockets voor een heropbouw. Ze laten in elk geval Westbrook naar Washington vertrekken en krijgen de getalenteerde, maar blessuregevoelige John Wall in de plaats.

bezootje

Related Posts

Translate »