Kompany krijgt zijn zin: ‘Anderlecht gaat terug trainen’

Kompany krijgt zijn zin: ‘Anderlecht gaat terug trainen’

De toekomst van het huidige seizoen in de Belgische competitie staat nog niet vast. Toch blijven verschillende clubs hun spelers voorbereiden op een eventuele hervatting. Zo gaat nu ook Anderlecht terug trainen.

Vincent Kompany gaf vrijdag nog aan dat hij de trainingen bij Anderlecht graag zou willen hervatten. Hij krijgt nu zijn zin, al wordt niemand verplicht om deel te nemen aan de trainingssessies. Dat meldt Het Nieuwsblad. De trainingen worden volgende week hervat.

Omdat niet iedereen bij paars-wit een hervatting van de trainingen zag zitten, werd er beslist om de aanwezigheid niet te verplichten. De keuze ligt dus nog altijd bij de spelers zelf. Zij die het niet zien zitten om af te zakken naar Neerpede, houden zich gewoon aan het individuele programma bij hun thuis.

Anderlecht steekt zijn licht op bij de Duitse clubs, waar er al even wordt getraind. Ook op het veld zullen echter de maatregelen rond het coronavirus in acht worden genomen. Zo traint men in kleine groepjes en dienen spelers voldoende afstand te nemen van elkaar. Ook bij Racing Genk trainen ze sinds deze week op die manier.

bezootje

Related Posts

Translate »