Keukeleire genezen van Corona: ‘Mijn hart baarde me zorgen’

Keukeleire genezen van Corona: ‘Mijn hart baarde me zorgen’

Jens Keukeleire raakte besmet met het coronavirus, maar lijkt geen blijvende fysieke schade te hebben. Dat laat de renner weten in een reactie aan Sporza.

“Ik heb mij een paar weken geleden laten testen en ik heb het virus gehad”, vertelt Jens Keukeleire aan de redactie van Sporza. Ik weet ook min of meer wanneer. Ik ben zo’n 2 à 3 weken na het openingsweekend (29 februari en 1 maart) ziek geworden. De lockdown was toen ongeveer begonnen.” 

“Een tweetal weken geleden heb ik mijn bloed laten controleren en ik testte positief op antistoffen. Ik moest ook verplicht extra testen laten uitvoeren voor mijn hart en longen en die resultaten waren goed. Mijn hart baarde me zorgen. Bij heel wat coronapatiënten hebben we gezien dat hun hart aangetast is en veel renners zijn de voorbije jaren moeten stoppen door hartproblemen. Je wil daar niet te veel aan denken”, stelt Keukeleire.
bezootje

Related Posts

Translate »