Kendall Jenner Zonnebaadt Met Familie In Palm Spring (zie foto’s)

Kendall Jenner Zonnebaadt Met Familie In Palm Spring (zie foto’s)

Kendall Jenner was super schattig in een gebloemd tweedelig stuk terwijl ze tijdens de paasvakantie van de zon in Palm Springs genoot! Zie de foto’s!

K Jenner zag er totaal zonovergoten en verbluffend uit in een reeks foto’s die ze op Paaszondag 4 april met haar Instagram-verhaal deelde! Het prachtige model en Keeping Up With The Kardashians- ster, 25, bracht enige tijd buiten door op het landgoed van haar familie in Palm Springs en werkte aan haar stralende kleur terwijl ze een piepkleine bloemenbikini droeg met witte stof en oranje details. KJ zag er super ontspannen uit terwijl ze lag te luieren op haar gestreepte strandlaken, die op het weelderige groene gras rustte.

Kendall Jenner

Naast haar modieuze tweedelige kledingstuk, met een perfect patroon voor de lente, droeg KJ ook een zonnebril om haar ogen te beschermen tegen de stralende So. Cal. zon. Het was de perfecte manier om de dag af te sluiten voor Kendall, die de paasvakantie met haar hele gezin doorbracht . Gedurende de zonnige dag bewees KJ dat ze helemaal klaar was om de lente in te zwaaien met een andere super modieuze look.

KJ ontwierp een lange, roze jurk met pofmouwen en een hele reeks bloemendetails over de stof. De jurk zag eruit als de belichaming van de lente, met zijn zachte pasteltinten en bloemmotieven. In een paar van de foto’s, die KJ op 4 april op Instagram deelde, werd de verbluffende starlet zelfs gefotografeerd terwijl ze door een schilderachtig veld liep, haar jurk ingehaald in de lentebries.

De hele Kardashian-Jenner-clan leek een geweldige tijd te hebben tijdens hun vakantie. Kendall kreeg gezelschap van haar zussen en nichten en neven, en ze deelden een aantal fantastische foto’s van hun excursie. Samen met Kendalls superleuke paaslooks , deelde haar 23-jarige zus, Kylie Jenner , een schattige video van haar jongere, de driejarige Stormi Webster , en de tweejarige van grote zus Khloe Kardashian , True Thompson. .

In de clip werden True en Stormi vastgelegd terwijl ze hand in hand door het ouderlijk huis liepen en er niet schattiger uit konden zien. Op basis van de lieve clips en leuke foto’s, kregen fans de kans om te zien dat de Kardashian en Jenner clan het fantastisch hadden. Fans kunnen niet wachten om te zien wat de familie hierna gaat doen!

bezootje

Related Posts

Translate ยป