Kendall Jenner Verlaat Haar Huis Na 2e Angstaanjagend Incident Met Indringer

Kendall Jenner Verlaat Haar Huis Na 2e Angstaanjagend Incident Met Indringer

Kendall Jenner heeft naar verluidt haar spullen ingepakt en haar huis in Beverly Hills verlaten na een enge huisinvasie. Drie dagen nadat een mannelijke overtreder het eigendom van Kendall Jenner was binnengevallen heeft het supermodel van 25 haar huis in Beverly Hills verlaten.

Kendall Jenner

De mannelijke overtreden heeft naar verluid het domein van Kendall Jenner betreden en zou naakt in haar zwembad gezwommen hebben. Kendall maakte de beslissing om het huis te verlaten omdat het gevaar te groot was zelfs met haar gewapende beveiligsteam die er niet voor zorgde dat de man niet binnen geraakte en van haar zwembad gebruik maakte.

Kendall Jenner de Keeping Up With The Kardashians ster heeft haar landhuis verlaten en is verhuisd naar een veilige locatie met haar gewapende beveiliging, ze heeft geen plannen om naar huis terug te keren.

Het is onduidelijk of ze het herenhuis van meerdere miljoenen dollars dat ze nog niet zo lang geleden heeft gekocht zal verkopen na een reeks invasies.

Het was in het weekend van 28 maart de een mannelijke indringer het eigendom van Kendall dat in een goed beveiligde wijk in Beverly Hills ligt was binnen geraakt en op haar ramen klopte. Daarna trok de man zijn kleren uit en ging hij naakt zwemmen in het zwembad. De beveiliging was aanwezig en Kendall is nooit in gevaar geweest.

Naast de beangstigende huisinvasie kreeg Kendall op maandag een tijdelijk straatverbod voor een andere mannelijke indringer die aan de politie vertelde terwijl hij in een een instelling voor geestelijke gezondheidszorg was dat hij van plan was om het model neer te schieten en daarna zelfmoord te plegen.

bezootje

Related Posts

Translate ยป