Jessica Simpson bevestigt dat ze met COVID-19 heeft gestreden

Jessica Simpson bevestigt dat ze met COVID-19 heeft gestreden

Jessica Simpson is de nieuwste beroemdheid die bevestigt dat ze ooit met COVID-19 heeft gestreden. De zangeres begon met het schrijven van een essay op dezelfde dag dat ze haar diagnose kreeg.

Zelfs beroemdheden zijn niet immuun voor het coronavirus. Zelfs bijna een jaar nadat de pandemie de Verenigde Staten trof, worden beroemdheden nog steeds getroffen door symptomen en positieve tests. Tom Hanks en Rita Wilson waren de eerste celebs die in maart 2020 bevestigden dat ze de ziekte hadden opgelopen, en vele andere sterren zijn ook naar voren gekomen om hun verhalen over positief testen te delen.

Jessica Simpson

Jessica Simpson onthulde dat ze op een bepaald moment tijdens de pandemie positief was getest op COVID-19, terwijl ze de cover van haar nieuwe Amazon Original Stories-essay op 29 maart 2021 debuteerde.

“Het afgelopen jaar was bijzonder intens voor mij en zo velen van jullie. Ik begon met het schrijven van dit essay op dezelfde dag dat ik een positief testresultaat voor COVID-19 ontving. Ik besloot in plaats van door angst gedreven te worden, ik een hoopvol gesprek met je zou voeren ”, onthulde de ster van The Dukes of Hazzard in de Instagram-post hieronder.

Hoewel het lijkt alsof de 40-jarige zangeres en actrice details van haar gevecht met COVID-19 opslaat voor haar essay, voegde Jessica eraan toe dat ze ‘zich sterk, veerkrachtig en door God geïnspireerd voelde door  pen-onderwijs. ‘Terwijl ze manieren voor haar fans deelde om’ aan de andere kant van angst te komen ‘. Het essay, getiteld Take the Lead , zal op 29 april 2021 beschikbaar zijn.

bezootje

Related Posts

One thought on “Jessica Simpson bevestigt dat ze met COVID-19 heeft gestreden

Comments are closed.

Translate »