In de ban van deze beautyproducten | Amayzine

In de ban van deze beautyproducten | Amayzine

Jij denkt misschien dat ik het over een nieuw ontwikkelde ruimtesonde heb, maar dit artikel gaat over beautyproducten die jouw huid jonger, mooier en stralender gaat maken. En je geest én portemonnee gelukkiger door de speciale black friday aanbiedingen. Celebrity’s en de beste dermatologen van de wereld staan in ieder geval met twee dikke duimen omhoog waar het ‘t gebruik en de aankoop van dit product aangaat.

Je weet het heus, een vereiste voor een mooie en stralende huid is dat je twee keer per dag je huid reinigt. Elke ochtend, elke avond. Maar een beetje wapperen met dat watje is natuurlijk niet genoeg. Wil je echt, echt echt reinigen dan heb je apparatuur nodig. Geen zorg, die bestaat. FOREO LUNA 3 is een reinigingsapparaat dat je huid tot 99,5% ontdoet van vuil en olie. Kom daar maar eens om als watje zijnde.

De FOREO LUNA 3 is er in drie kleuren, voor elk huidtype een. Roze voor de normale, blauw voor de gemengde/vette en paars voor de gevoelige huid. Weet je niet zeker welke kleur het best bij jouw huid past? Via de gratis FOREO app kun je daarnaast ook nog eens de werking van LUNA volledig naar wens personaliseren.

Pluspunt; de FOREO LUNA 3 heeft ook een massage-functie waardoor je heerlijk een ontspanningsmoment voor jezelf hebt én de bloedsomloop stimuleert waardoor je huidveroudering weer tegengaat. Over win win gesproken.

En dan stap 2; verzorgen
Goed, de huid is intens gereinigd. Nu stap twee. We weten allemaal dat een masker bijzonder goed is voor je huid, maar de tijd ervoor hebben of nemen is een tweede. En in tijden van corona kan ik me ook voorstellen dat je het bezoek aan de schoonheidsspecialiste even overslaat. Ook op dit vlak geen zorg. Want daar is FOREO UFO 2, een apparaat dat door een bijzondere mix van technologieën een geweldig resultaat voor je huid boekt. FOREO UFO 2 is een LED-gezichtsmasker dat in slechts 90 seconden werkt. Elke behandeling is een unieke combinatie van opwarming, verkoeling, T-sonic pulsaties (T staat voor transdermaal en dringt dus tot diep in de huid in) in combinatie met de 8 LED-lampjes met ieder een eigen werking.

Pluspunt: Om ook hier een optimaal resultaat te boeken, is ook hiervoor een app zodat je je behandeling 100% op jouw huid en wens kan afstemmen.

Wat doet het allemaal:
Behandeling met de FOREO UFO 2 zorgt ervoor dat je crèmes beter worden opgenomen, zorgen voor anti-roodheid, anti-aging en natuurlijk voor die glow waar we allemaal zo naar hunkeren. Het minimaliseert namelijk je poriën, helpt je spieren te ontspannen (geen botox nodig) en het vermindert je wallen. En om het feest even helemaal compleet te maken zijn alle gezichtsmaskers cruelty-free en is de Farm to Face collectie zelfs helemaal gemaakt van natuurlijke materialen.

Jij wil weten wat het kost?

  • €199,- voor FOREO LUNA 3
  • €279,- voor FOREO UFO 2

Maar daar heb je dan wel tien jaar lang, elke dag plezier van. Bedenk bovendien even hoeveel je gaat besparen op schoonheidssalon-bezoekjes (en de reistijd die je gaat winnen). Die thuisspa, die heb jij straks gewoon in je eigen badkamer, hoe heerlijk.

En trouwens, op Black Friday strooit Foreo natuurlijk ook met kortingen. Op de FOREO UFO 2 krijg je bijvoorbeeld 30% korting en op FOREO LUNA 3 20% korting. En kijk dan ook even op de site van De Bijenkorf want ook daar zijn allemaal fijne FOREO-verrassingen beschikbaar.

Je bent bijna dief van je portemonnee als je het niet doet.

bezootje

Related Posts

Geef een reactie

Translate »