Heerenveen-fans STELEN idee van FC Groningen: ‘Het was toch een kansloze actie?’ | Sportnieuws

Heerenveen-fans STELEN idee van FC Groningen: ‘Het was toch een kansloze actie?’ | Sportnieuws

Supporters van sc Heerenveen hopen op een ‘vol’ stadion in de halve finale van de beker tegen Ajax. Hoe dan, horen we jullie denken. Ze willen het Abe Lenstra-stadion virtueel uitverkopen, zo schrijft de Leeuwarder Courant. Het idee is gejat van FC Groningen, dat afgelopen weekend TEGEN Heerenveen hetzelfde deed. Toen werden supporters van FC Groningen nog uitgelachen…

Fans van FC Groningen kochten zo’n 10.000 virtuele tickets voor de Derby van het Hoge Noorden. Al het geld dat ingezameld werd, ging naar de club. De aanhang van Heerenveen reageerde met spandoeken in het uitvak (zie foto boven) op de actie.

Beter goed gejat, dan slecht verzonnen?

Hoewel de Heerenveen-fans een beetje lacherig deden over de actie van de rivaal, kwam 1(!) dag later al het nieuws naar buiten dat Heerenveen eenzelfde actie wil ondernemen. “Deze actie is niet origineel”, zegt één van de bedenkers van de actie. “FC Groningen heeft vorig weekend hetzelfde gedaan toen ze bij ons op bezoek kwamen. Maar wij hopen onze bekeravond tegen Ajax aan te kleden tot een uniek festijn. Daarover wordt later meer bekend.”

Fans van FC Groningen reageerden meteen op het besluit van de Heerenveen-aanhang.

bezootje

Related Posts

Translate »