Fusiegeruchten slaan toe in Lokeren: “Er zijn geen contacten geweest”

Fusiegeruchten slaan toe in Lokeren: “Er zijn geen contacten geweest”

Sporting Lokeren staat op de rand van de afgrond. Als het tegen 20 april geen investeerders vindt, wordt de club zo goed als zeker failliet verklaard. Daarnaast zijn er ook geruchten over een fusie met SKN Sint-Niklaas, maar die worden ontkend.

“Wij horen die roddels ook”, zegt Jerry Baetens, voorzitter van Sint-Niklaas, in Het Nieuwsblad. “Ik kan alleen maar zeggen dat die geruchten totaal uit de lucht gegrepen zijn. Er zijn geen contacten over een samenwerking of overname of fusie met Sporting Lokeren en die zijn er ook nooit geweest.”

De club uit Tweede Amateur denk dan ook niet aan een samenwerking met Lokeren. “Dit is alweer een roddel die door de naburige clubs verspreid is om ons imago te beschadigen. Net zoals dat eerder gebeurde over onze jeugdwerking. Steeds weer krijgen wij enorm veel tegenwerking, er kruipt veel tijd en energie in om dat iedere keer opnieuw te weerleggen.”

Verder wordt ook KVV Zelzate genoemd als mogelijke samenwerkingspartner. Dat zou echter enkel concreet kunnen worden wanneer Lokeren effectief failliet is.

bezootje

Related Posts

Translate »