‘Friends’-fans, opgelet: deze make-upcollectie is volledig gebaseerd op de iconische serie

‘Friends’-fans, opgelet: deze make-upcollectie is volledig gebaseerd op de iconische serie

‘Friends’ is zonder twijfel de populairste serie die ooit werd uitgebracht en er bestaat dan ook al merchandise in allerlei vormen en maten. Toch komt er nu nog een nieuwtje op de markt, want Revolution Beauty brengt namelijk een make-upcollectie uit die gebaseerd is op de iconische reeks.

Fans van de iconische serie die ook nog eens verzot zijn op make-up kunnen zich binnenkort helemaal laten gaan. Het merk Revolution Beauty brengt namelijk een make-upcollectie uit die gebaseerd is op ‘Friends’. De collectie zelf staat volledig in het teken van de leading ladies namelijk Phoebe, Rachel en Monica. Zo wordt er voor elk personage een bijpassende lipstick en oogschaduwdoosje uitgebracht.

Make-upcollectie gebaseerd op ‘Friends’

Adam Minto, de oprichter van het merk, heeft alvast het volgende te zeggen over hun make-upcollectie die gebaseerd is op de populaire reeks ‘Friends‘. ‘We hebben elk personage in detail bekeken. Denk maar aan wat ze dragen, hun handelingen, hun persoonlijkheden en wat voor make-up ze gebruiken. Dat alles was eigenlijk ons vertrekpunt.’

Op het Instagramaccount van Revolution Beauty en op het account van @trendmood1 kan je alvast een kleine sneak peek van de collectie ontdekken. Zo kreeg het oogschaduwdoosje van Phoebe een blauw kleurtje en ook de tinten zelf kregen enkele toepasselijke namen zoals bijvoorbeeld ‘Smelly Cat’. Op de website van Ulta kan je de paletten en de lipsticks trouwens al in hun geheel bekijken, maar helaas leveren zij niet in ons Belgenlandje.

Wie een item wil bemachtigen, zal dus moeten wachten tot de collectie beschikbaar is op de website van Revolution Beauty. Normaal gezien kan je de items binnen twee dagen (wekkertje zetten!) bestellen. En gelukkig voor ons verzenden zij wél gewoon naar België. Wel zal je snel moeten zijn als je het oogschaduwdoosje of lipstick van je favoriete personage wil scoren, want op de website van Ulta is alles al uitverkocht. Jullie zijn gewaarschuwd!

Lees ook: 

bezootje

Related Posts

Geef een reactie

Translate »