Drake En De Gewapende Vrouw

Drake En De Gewapende Vrouw

Drake: Een beetje aandacht van de vrouwen is voor sommige mannen een welkom gegeven. Als je voor hebt zoals Drake en het een gewapende vrouw is dan is het al een stuk minder aangenaam.

Een gewapende vrouw heeft geprobeerd om in te breken in het huis van Drake in Toronto. Voordien had ze een bewakingsmedewerker aan het hek van de woning neergeslagen met een metalen pijp de melding kwam van The Sun.

Een vrouw met een wapen en pijp is al niet min later werd nog bekend dat ze ook nog een mes op zak had. Voorlopig blijft het onduidelijk wat de vrouw bij de woning te zoeken had. Volgens een woordvoerder van de politie had ze geen contact gehad met huiseigenaar.

De vrouw slaagde er in om het terrein te betreden en aarzelde niet om daarvoor een bewakingsmedewerker neer te slaan. Het ironische is dat op het moment van de feiten Drake niet thuis was.

Het huis van Drake is geen gewoon huis maar mag je gerust een landgoed noemen dat ongeveer 4.500 vierkante meter groot is. Op het domein vind je indoor basketbalveld, een binnenzwembad en naar verluidt zou er in zijn living een kroonluchter aanwezig zijn met meer dan 20.000 Swarovski-kristallen.

Het is ook niet de eerste keer dat Drake ongewenst bezoek krijgt in 2017 kwam er ook al eens ongevraagd een vrouw opdagen in zijn huis in het zuiden van Californië, die vrouw was zo dorstig dat ze frisdrank en water nuttigde tijdens haar ongewenst bezoek.

Drake is niet de enige beroemdheid die met ongewenst bezoek te maken krijgt, enkele dagen geleden kreeg ook Kendall Jenner bezoek van een ongewenste gast.

bezootje

Related Posts

Translate »