Dit is de beste speler van de 2de periode in de Keuken Kampioen Divisie | Sportnieuws

Dit is de beste speler van de 2de periode in de Keuken Kampioen Divisie | Sportnieuws

Thomas Verheydt van Almere City FC is gekozen tot beste speler van de tweede periode in de Keuken Kampioen Divisie. De 28-jarige spits kreeg in de verkiezing de meeste stemmen van alle trainers en aanvoerders van de clubs uit de eerste divisie en de supporters. 

Verheydt kreeg de voorkeur boven Karim Loukili (Helmond Sport), Giovanni Korte (SC Cambuur) en Elías Már Ómarsson (Excelsior). Almere City FC eindigde achter SC Cambuur als 2de in de 2de periode. Aangezien de club uit Leeuwarden ook al de eerste periode won, verzekerde Almere City zich als vervangende periodekampioen van deelname aan de play-offs om promotie naar de Eredivisie.

Andere prijzen

Cambuur ontving 2 individuele prijzen. Het Bronzen Schild voor de topscorer van de 2de periode ging naar de Friese aanvalsleider Robert Mühren, die 10 goals maakte in deze periode. Henk de Jong werd gekozen tot beste trainer.

Jay Gorter van Go Ahead Eagles werd gekozen tot beste doelman van de tweede periode, de 19-jarige Micky van de Ven (FC Volendam) tot beste talent. De winnaars krijgen voorafgaand aan de komende thuiswedstrijd van hun club allemaal een Bronzen Schild uitgereikt.

bezootje

Related Posts

Translate »