Deze app helpt je met berichtjes te sturen naar je date of online crush

Deze app helpt je met berichtjes te sturen naar je date of online crush

Door de aanhoudende coronacrisis is het voor singles onmogelijk om nog iemand te leren kennen op café of op een feestje. Wie zijn/haar toevlucht zoekt in online datingapps merkt dat het niet makkelijk is om dat gesprek steeds gaande te houden. De app Typs kan je hierbij helpen!

Een spontane ontmoeting aan de toog tijdens een zwoel zomerfestival of blikken die kruisen in een toffe cocktailbar, het behoort even tot het verleden door de pandemie. Singles die toch nog een beetje actie willen, zoeken dit dan ook via verschillende online datingapps. Alleen is het heel erg moeilijk om dat digitale gesprek gaande te houden. Kan je wel wat hulp gebruiken? Dan is de app Typs: Text Messages For Dating misschien wel iets voor jou.

Negen categorieën

De gebruikers van de app delen verschillende zinnetjes of quotes die helpen om die online date aan te spreken, geïnteresseerd te houden of zelfs op lange termijn mee uit te vragen. Je kan ook zelf je bijdrage leveren als je een geniale openingszin of andere geweldige reply hebt. Er zijn negen verschillende categorieën waaronder ‘flirt‘, ‘just matched‘, ‘revive the convo‘ en ‘casually chat‘.

© typs

Je kan stemmen op wat je de leukste zinnen vindt en zelfs commentaar geven, waardoor de meest populaire bovenaan het leaderboard komen te staan. Je kan ook zien welke quotes op dit moment trending zijn en welke net nieuw zijn toegevoegd. Bij ‘revive the condo’ kregen bijvoorbeeld ‘Testing, testing… is this thing on?’, ‘I know you’re thinking about me so I thought I’d say hi!‘ en ‘Rumor has it you can’t text back because both of your arms are in casts. True/False?‘ de meeste likes. Wij snappen volledig waarom! Wil je liever in het Nederlands tegen je online vlam babbelen, dan kan je deze bijdrages natuurlijk gewoon zelf vertalen.

Je kan deze app gratis downloaden voor iOS.

Lees ook:

bezootje

Related Posts

Translate »