Britney Spears Schreef Een Brief Aan Sharon Stone Voor Hulp

Britney Spears Schreef Een Brief Aan Sharon Stone Voor Hulp

Britney Spears heeft Sharon Stone genoemd als een van de vrouwen die ze het meest bewondert. Hoewel ze elkaar nog nooit persoonlijk hebben ontmoet onthulde de Oscar genomineerde dat ze een diepe band delen in de aflevering van 31 maart van The Kelly Clarkson Show.”Britney schreef me een zeer lange en belangrijke aangrijpende brief tijdens een zeer moeilijke tijd in haar leven, waarin ze wilde dat ik haar zou helpen,” zei Sharon.

Sharon weigerde meer details over de inhoud van de brief te delen. Hoewel ze wenste dat ze weer contact had kunnen opnemen met de popster, “ik was in een zeer moeilijke tijd van mijn leven en ik kon er niets aan doen”, vertelde ze presentator Kelly Clarkson. “De waarheid is dat we allebei hulp nodig hadden. Zij had hulp nodig en ik had hulp nodig.”

Daarna begon de Basic Instinct Ster openlijk te spreken over haar ervaringen in de entertainmentindustrie terwijl ze haar memoires The Beauty Of Living Twice promootte.

Sharon vertelde ook dat ze zich kon inleven tot wat Britney Spears heeft meegemaakt als jonge vrouw in Hollywood inclusief haar voortdurende strijd met vader Jamie Spears over haar conservatorschap dat in 2008 begon.

Niet iedereen behandelt je zoal het zou moeten zei de Total Recall ster. “Ik weet zeker dat alle jonge sterren worden aangepakt en slecht behandelt worden en daar gaat een deel van jezelf kapot.”

Britney’s veelbesproken worsteling met haar conservatorschap kreeg dit jaar nieuwe aandacht nadat de Framing Britney Spears- documentaire werd uitgezonden op FX. Dertien jaar later controleert Jamie nog steeds het leven van zijn 39-jarige dochter, en ze wil dat hij aftreedt. Ze diende in maart een verzoekschrift in bij de rechtbank om haar tijdelijke zorgmanager Jodi Montgomery tot haar permanente conservator te maken.

“Het probleem met Britney Spears is zo uit de hand gelopen en is vreselijk,” zei Sharon. “Ik kan zeggen dat het erg uit de hand is gelopen en meer dan eens in mijn eigen leven is het vreselijk geweest en ik heb het zeker moeilijk gehad. Het is erg moeilijk om controle te houden over je leven en zeer moeilijk om controle te houden over je financi├źn.”

bezootje

Related Posts

Translate ┬╗