BREAKING: Sporting Lokeren krijgt geen licentie, maar gaat in beroep bij BAS

BREAKING: Sporting Lokeren krijgt geen licentie, maar gaat in beroep bij BAS

Het is officieel: Sporting Lokeren krijgt geen licentie. Dat bevestigde voorzitter Louis De Vries aan Het Laatste Nieuws.

Het officiële licentieverslag komt woensdagnamiddag maar de Vries gaf al een korte toelichting: “We kwamen niet tegemoet aan de eisen van de licentiecommissie en kregen dan ook geen licentie toegewezen.” De Vries zegt wel dat Sporting Lokeren in beroep gaat bij het BAS. Deze uitspraak volgt tegen 10 mei.

De Vries maakt zich echter niet druk: “Sinds vorige week zijn we bezig met een nieuwe kandidaat-overnemer. We hebben er hoop in dat hij de club kan overnemen en ons voor het BAS een licentie kan bezorgen. Begin volgende week verwachten we goed nieuws”, zegt hij aan Het Nieuwsblad.

De kandidaat-overnemer moet om en bij de 4 miljoen euro schulden afbetalen en investeren in de club. “In het belang van de overnamegesprekken kan ik geen verdere details geven over de identiteit van de kandidaat-investeerder, zegt De Vries. “Ik kan alleen bevestigen dat het om een buitenlandse piste gaat.”

bezootje

Related Posts

Translate »