Arjen Robben is helemaal blij: ‘Ik wilde nog wel effe door’ | Sportnieuws

Arjen Robben is weer terug bij FC Groningen, nadat hij kort na zijn officiële terugkeer op de Nederlandse velden nog geblesseerd moest afhaken. Tegen FC Utrecht (0-0) kon hij het verschil niet maken, maar desondanks was hij dolblij met zijn speelminuten.

Sinds zijn terugkeer afgelopen zomer speelde Robben tot zondag 1 officiële wedstrijd voor zijn oude liefde, maar uitgerekend tegen PSV (ook een oude werkgever) raakte hij in de eerste wedstrijd van het seizoen al snel geblesseerd. Tegen FC Utrecht mocht hij een kwartiertje meedoen, als invaller.

Schelden en vloeken

Uiteraard blikte hij na afloop nog even terug op die eerder opgelopen blessure. ,,Dat was wel het slechtst denkbare scenario. Het was even schelden en vloeken, maar ik heb al vrij snel de knop weer omgezet”, sprak hij bij FOX Sports. ,,Opstaan en doorgaan. Nu moet ik lekker doorbouwen. Dit was het eerste kwartier weer, een mooie stap. Nu is het doel om 2, 3 wedstrijden in de benen te krijgen en wat stabieler te worden.”

Kut man

Tegen FC Utrecht liet Robben zien dat hij op een bepaalde manier nog niet helemaal zichzelf is, zo constateerde hij met een grijns. Hij trok vanaf rechts namelijk naar binnen, maar schoot opvallend genoeg niet. ,,Ja, k*t man”, zo ontsnapte er een vloek bij de lachende Robben, die zich direct verontschuldigde. ,,Ik had het gevoel dat ik nog te ver van het doel was, dus ik dacht: Ik geef ‘m af, want dat doe ik normaal nooit“, sprak hij met een knipoog.

Hoe dan ook: het feit dat hij weer op het veld stond, deed Robben goed. ,,De klok ging weer veel te snel, ik wilde nog wel effe door”, gaf hij toe. ,,Ik kwam er net weer een beetje in, bij een paar dribbels voelde het alweer goed aan de bal. Maar het komt allemaal wel, ik probeer er ontspannen mee om te gaan. Nu kan ik hopelijk een serie tot de Kerst neerzetten.”

bezootje

Related Posts

Translate »