An Swartenbroeckx en Jacques Vermeiren Hadden Een Relatie

An Swartenbroeckx en Jacques Vermeiren Hadden Een Relatie

Bieke Crucke (An Swartenbroeckx) en Dimitri De Tremmerie (Jacques Vermeiren) die een relatie hebben zou je het geloofd hebben? In de vroege jaren 90 vertolkte de twee een rol in FC De Kampioenen. Het was tijdens die periode dat de twee verliefd waren. Het leeftijdsverschil en een andere tijd was de reden dat er nooit over gepraat is.

An Swartenbroeckx en Jacques Vermeiren

An Swartenbroekx die nu 51 is vond het de verlieftijd een mooie periode. An zal zondagavond te gast zijn bij Micha Marah in de talkshow Hadiemicha bij Ment TV.

In de talkshow zal ze teruggaan naar haar jeugd, haar studies en haar muzikale ambities. Natuurlijk mag haar rol als Bieke niet vergeten worden. Het geheim dat zowel An als Jacques al jaren verbergen en niet over spreken zal voor het eerst aan het licht komen na een lang spreekverbod.

An Swartenbroeckx kijkt terug op deze periode en zij is daar heel open over en vindt het een prachtige tijd die spijtig genoeg voorbij is.

Dat ze een koppel waren werd geheim gehouden, maar het geheim hebben was moeilijk. De twee hadden niet de behoefte om met hun relatie naar buiten komen en hebben dan ook aan hun collega’s gevraagd om het geheim te houden. In de jaren-90 was het nog mogelijk om zo een geheim te hebben wat in deze periode veel moeilijker zou zijn.

Na een tijd zijn ze uit elkaar gegaan en werd An Swartenbroeckx verliefd op een Duitse diepzeeduiker die ze leerde kennen op de Malediven. De diepzeeduiker volgde haar naar België. Uit de relatie werden twee kinderen geboren en later is de relatie fout gelopen.

An vertelt ook dat ze nu gelukkig is met haar Guido, de acteur en scenarist Guido De Craene met wie ze in 2006 trouwde.

Hadlemicha met Micha Marah en An Swartenbroek wordt zondagavond om 21u uitgezonden en herhaald op zaterdag 17 april om 10u op Ment Tv (Kanaal 37 op Telenet en Kanaal 141 op Proximus).

Amanda Seyfried vertelt over bizarre paniekaanvallen

Amanda Seyfried vertelt over bizarre paniekaanvallen

Amanda Seyfried is geëvolueerd van het spelen van een “Plastic” in Mean Girls tot een legende op het witte doek tijdens haar bijna twee decennia in Hollywood. Maar de Oscar-genomineerde, van 35, gaf onlangs toe dat ze nog steeds wordt geconfronteerd met angst- en paniekaanvallen omdat ze in de schijnwerpers

Read More »
An Swartenbroeckx en Jacques Vermeiren Hadden Een Relatie

An Swartenbroeckx en Jacques Vermeiren Hadden Een Relatie

Bieke Crucke (An Swartenbroeckx) en Dimitri De Tremmerie (Jacques Vermeiren) die een relatie hebben zou je het geloofd hebben? In de vroege jaren 90 vertolkte de twee een rol in FC De Kampioenen. Het was tijdens die periode dat de twee verliefd waren. Het leeftijdsverschil en een andere tijd was

Read More »
pvda leugens

PVDA Laat Met Leugens Ware Gezicht Zien

PVDA verspreid leugens in een geknipte video boodschap. Het maakt meteen duidelijk dat het ware gezicht van de PVDA hiermee duidelijk wordt. Een geknipte uitspraak van Tom Van Grieken Vlaams Belang wordt door de PVDA verspreid om te bewijzen dat Vlaams Belang tegen loonsverhoging zou zijn. Een geknipte boodschap gebruiken

Read More »
video deurbel

Video Deurbel Iets Waar Je Best Over Nadenkt

De video deurbel wordt misschien nog teveel bezien als overbodig ook al leven we in een tijd waar alles razendsnel gaat. Digitalisering die steeds slimmer en handiger wordt en op veel meer toepassingen te gebruiken is. Nieuwe ontwikkelingen brengen altijd een beetje argwaan mee en dat telt ook een beetje

Read More »

bezootje

Related Posts

Translate »