Amanda Seyfried vertelt over bizarre paniekaanvallen

Amanda Seyfried vertelt over bizarre paniekaanvallen

Amanda Seyfried is geëvolueerd van het spelen van een “Plastic” in Mean Girls tot een legende op het witte doek tijdens haar bijna twee decennia in Hollywood.

Maar de Oscar-genomineerde, van 35, gaf onlangs toe dat ze nog steeds wordt geconfronteerd met angst- en paniekaanvallen omdat ze in de schijnwerpers van Hollywood staat. “Het voelt als leven of dood”, vertelde ze Willie Geist in de aflevering van The Today Show op zondag.

Amanda Seyfried

Dat is eigenlijk een paniekaanval,’ vervolgde Seyfried. “Je lichaam gaat gewoon vechten of vluchten. De endorfine-rush en de dump die plaatsvindt na de paniekaanval is zo buitengewoon. Je voelt je gewoon zo opgelucht en je lichaam is op een bepaalde manier gewoon een beetje hersteld. Het is zo bizar omdat het fysiologisch is, maar het begint in je hoofd.”

De actrice zei dat ze moeite had om mensen te laten zien dat ze ‘normaal’ is, en voegde eraan toe: ‘Ik heb niet iemand die me wakker maakt met een ontbijt op bed, en ik word niet rondgereden.’

‘En elke keer dat ik een nieuw iemand ontmoet, wil ik zo graag dat ze begrijpen dat je met me kunt praten,’ zei Seyfried. “Ik wil net als iedereen verbinding maken, want ik ben net als iedereen.”

Ook tijdens haar interview maakte Seyfrieds 7 maanden oude babyjongen een schattige camee. Ze zei dat ze “zoveel meer werk moet verzetten” omdat ze vanuit huis drukt en eraan toevoegt: “De voordelen wegen zwaarder dan alles.”

De Mank- ster trouwde in maart 2017 met haar The Last Word- costar Thomas Sadoski, 44, en ze delen ook de 4-jarige dochter Nina. Het gezin woont op een werkende boerderij in de Catskills van Upstate New York, waar haar moeder de oppas van het stel is, en ze blijven boerderijdieren verzamelen.

“Het was heel bewust”, zei ze over het opzetten van haar huis weg van Hollywood. “Ik heb altijd al op een boerderij willen wonen. Ik moet me gewoon ergens geaard voelen dat ik kan vertrouwen dat het er altijd zal zijn.”

De Mean Girls- actrice onthulde ook dat ze sliep toen haar moeder haar vertelde over haar eerste Oscarnominatie. Ze ontving onlangs een Academy Award-nominatie voor beste vrouwelijke bijrol, nadat ze de hoofdrol speelde als Marion Davies in David Fincher’s Mank , gebaseerd op het maken van Citizen Kane .

bezootje

Related Posts

Translate »