Ajax-trainer Ten Hag heeft slecht nieuws over Tagliafico en Mazraoui: ‘Het is niet heel positief nu’ | Sportnieuws

Ajax-trainer Ten Hag heeft slecht nieuws over Tagliafico en Mazraoui: ‘Het is niet heel positief nu’ | Sportnieuws

De kans is groot dat Ajax het komende donderdag in de return tegen Lille moet stellen zonder Nicolas Tagliafico. De Argentijnse linksback ontbreekt zondag tegen Sparta vanwege een blessure en heeft vermoedelijk nog wel wat tijd nodig om volledig te herstellen.

“Ik heb donderdag al gezegd dat hij de wedstrijd heeft uitgespeeld met een blessure”, zegt Ten Hag, die niet wil vertellen wat Tagliafico precies mankeert, tegen ESPN. “Dus hij is niet fit genoeg voor vandaag. Of hij er donderdag wel weer bij is? Dat weet ik niet. Het zijn nog heel wat dagen, maar het is niet heel positief op dit moment.”

Mazraoui
Ook achter de naam van Noussair Mazraoui staat een vraagteken. De rechtsback zit net als Tagliafico niet bij de selectie tegen Sparta. “Hij is nog zéér twijfelachtig voor de return tegen Lille. Hij heeft een blessure aan het gezicht dus dat zal eerst terug moeten komen”, zegt Ten Hag.

Kudus

Beter nieuws is er over Mohammed Kudus, die na veel blessureleed terugkeert in de basis bij Ajax. “Hij maakt goede stappen. Ik verwacht hem nog niet voor een hele wedstrijd, maar hij is fysiek vrij ver. Hij mist wel wedstrijdritme dus hij moet gaan spelen.”

Brobbey

Ten Hag kondigde ook nog aan dat hij er alles aan gaat doen om Brian Brobbey toch voor de club te behouden.

bezootje

Related Posts

Translate »