Adil El Arbi en Bilall Fallah maken Ms. Marvel voor Disney+ – Business AM

Adil El Arbi en Bilall Fallah. – Isopix

London: +44 (0)20 7644 7656
Berlin: +49 175 3764 166

World Rights, No Netherlands Rights

Heel even hadden ze de titel van bestscorende film van 2020 in handen, met Bad Boys For Life. Nu mogen Adil El Arbi en Bilall Fallah opnieuw een blockbuster maken, voor Disney+.

Ook in het huis van de muis hebben ze het wedervaren van Adil El Arbi en Bilall Fallah met argusogen gevolgd. Het Belgische regisseursduo, dat momenteel werkt aan Beverly Hills Cop 4 en Bad Boys 4, mag nu ook Marvel op de klantenlijst zetten.

Ms. Marvel

Marvel wil van de twee graag een herwerking van Ms. Marvel. Dat is een bijzonder project, ook voor de experts bij Marvel. De superheldin is namelijk de enige noemenswaardige moslima in het universum. Ze is een Pakistaanse vrouw die in New Jersey woont, tot ze haar masker opzet en Ms. Marvel wordt.

Het vorige project van Adil El Arbi en Bilall Fallah was een succes aan de box-office. Geholpen door Martin Luther King-day kwam Bad Boys For Life op nummer 1 binnen in de cinemazalen. Omdat de filmreleases even stilgelegen hebben door Covid-19, was Bad Boys For Life de bestverkopende film van 2020 tot Christopher Nolan zijn Tenet uitkwam.

Grond

Voor ze aan Ms. Marvel kunnen beginnen, moeten El Arbi en Fallah wel nog het project dat ze voor Vier gingen maken, afwerken. Grond, zo heet de nieuwe reeks, gaat over Ishmaël, die het repatriëringsbedrijf van zijn vader overneemt. In plaats van moslims in hun thuisland te begraven, brengt hij echter aarde van daar naar België. Dat opent de doos van Pandora.

Source: BusinessAM

bezootje

Related Posts

Translate »