Veel Belgen Hebben Oorklachten

Veel Belgen Hebben Oorklachten

In opdracht van A. Vogel is een Nationaal Onderzoek uitgevoerd. Uit dat onderzoekt is de conclusie gekomen dat 70 procent van de Belgen oorklachten heeft.

De meeste klachten

Oorklachten hoe komt het

Bij het ouder worden zien we dat de meeste oorzaken zijn haargroei in de oren, suikerziekte en uitslag (eczeem). De oordopjes worden veel meer gebruikt dan vroeger voor het slapen en zwemmen. Ook het digitale heeft een invloed waarvoor en hoe we onze oren gebruiken. Voor het luisteren naar muziek wordt er gebruik gemaakt van hoofdtelefoons en oordopjes. Ook op festivals wordt er veel meer gebruik gemaakt van oordopjes. Wat vele niet weten dat het gebruik van oordopjes niet zo onschadelijk is. Door het gebruik van oordopjes wordt het oorsmeer verder in het oor geduwd en dat kan de oorzaak zijn voor oorsmeerproppen.

Oorklachten Wat Kan Je Doen

Vele die oorklachten hebben gaan niet naar de huisarts. Sommige zien meer nu in de oplossing van met verschillende voorwerpen in het oor te peuteren. Zo worden vaak verkeerde middelen gebruikt om het oor te reinigen. Sommige met mensen verklaren dat ze soms lepels, sleutels, sharen tot tandenstokers gebruiken. Buiten de verkeerde voorwerpen worden de oren niet genoeg gereinigd.

De oren op de goede manier reinigen

bezootje

Related Posts

Translate ยป