Deze eenvoudige jurk van H&M maakt furore op Instagram

Deze eenvoudige jurk van H&M maakt furore op Instagram

Er zijn zo van die kledingstukken waar we spontaan hebberig van worden. En al zeker als die nog eens duizenden complimentjes en hartjes op Instagram in de wacht weten te slepen. Het nieuwste item dat in die categorie thuishoort? Een eenvoudige zomerjurk van H&M die bovenal lief is voor je portemonnee.

Stevig katoen, korte mouwen en tijdloos zwart: de omschrijving van het nieuwste it-item van H&M is best eenvoudig. Toch domineert ie onze Instagramfeed compleet, en wij begrijpen best waarom. De zomerjurk die iedereen hebben wil, combineert maar liefst drie verschillende trends: een vierkante halslijn, dramatische pofmouwen én flink wat smokwerk. Dat laatste maakt dat de maxi-jurk mooi rondom je taille aansluit zonder dat je het gevoel hebt dat je in een dwangbuis zit. Geen wonder dat het de lievelingsjurk van menig modemeisje is…

Style it

Wij legden dan ook prompt onze activiteiten stil om de website van de budgetvriendelijke modeketen af te schuimen op zoek naar die fantastische jurk. En voor de verandering is de jurk nog steeds beschikbaar in zo goed als alle maten: van een S tot een XXL. Al vermoeden wij dat dat niet lang zo zal blijven. Je haalt dit veelzijdige pareltje namelijk voor nog geen € 40 in huis, en dat terwijl het nog eens in een kwalitatief stofje komt.

Geen idee hoe je deze toch wel romantische jurk kan combineren? Kies voor een paar stoere toeristensandalen zoals Elizabeth Delphine of ga voor voor een paar elegante strappy sandals. Een leuk stylingtrucje dat je trouwens kan toepassen om je jurk net een andere look te geven, is de mouwen gewoon van je schouders trekken zodat je een strapless jurk krijgt. Very fancy!

Lees ook: 

bezootje

Related Posts