πŸŽ₯ | Verstappen racet komend weekend met speciale helm tijdens GP van Oostenrijk | Sportnieuws

πŸŽ₯ | Verstappen racet komend weekend met speciale helm tijdens GP van Oostenrijk | Sportnieuws

Max Verstappen racet zondag met een nieuwe rood-wit-blauwe helm de GP van Oostenrijk in de Formule 1. “De race in Oostenrijk is voor mij altijd een bijzondere wedstrijd, waar ik de laatste jaren een speciale helm droeg”, vertelt de Nederlandse coureur van Red Bull.

“Dat is dit jaar niet anders. Het is in tegenstelling tot een gele nu een rood-wit-blauwe helm. Dat is ook voor de vele Nederlandse fans die hier de laatste jaren zijn geweest. Dit jaar kunnen die er helaas niet bij zijn. Maar om toch Nederland te eren, heb ik gekozen voor een rood-wit-blauwe helm. Ik ben er blij mee. De helm ziet er mooi uit en zal zeker gaan opvallen. Hopelijk wordt het zondag een mooie wedstrijd.”

Teleurstellend begin

Verstappen begon afgelopen zondag teleurstellend aan het nieuwe seizoen in de Formule 1. Hij viel al in de 11e ronde uit met technische problemen aan zijn Red Bull. Verstappen lag op dat moment op de 2e plek in de race.

bezootje

Related Posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *