“Ik heb mijn actieve, sociale leven weer terug!”

“Ik heb mijn actieve, sociale leven weer terug!”

Margit (48) heeft na haar darmoperatie gezocht naar stomamateriaal dat bij haar lichaamsprofiel past. Ze vond dat in de SenSura Mio met een vlakke huidplak. Het vinden van het voor haar passende stomamateriaal heeft Margit haar bewegingsvrijheid en daarmee haar sociale leven, weer teruggegeven. “Ik heb mijn actieve leven weer terug. Ik kan er weer op uit en weer lange fietstochten maken zonder me zorgen te hoeven maken of alles wel goed blijft zitten.”

Passend

Margit: “Door mijn darmoperatie heb ik veel littekens op mijn buik. Hierdoor verandert mijn buik steeds van vorm. Soms plat, soms bol en soms zitten er juist veel plooien in mijn buik. Dat maakte dat het lastig was mijn stomamateriaal goed vast te plakken.” Margit zocht stomamateriaal dat zowel flexibiliteit als een makkelijk pasvorm biedt. De SenSura Mio met een vlakke huidplak bleek voor haar dé oplossing te zijn.

Zorgeloos

Margit kan weer van haar sociale en actieve leven genieten. Haar bewegingsvrijheid kwam weer terug toen zij overstapte naar een product dat voor haar lichaamstype de juiste pasvorm heeft.

Niet alleen

Ervaart u problemen of belemmeringen doordat uw huidige stomamateriaal misschien niet helemaal past bij uw specifieke situatie? U bent daarin zeker niet alleen. Gelukkig zijn er voor de meeste problemen goede oplossingen. Net als voor Margit hoeft het dragen van een stoma ook voor u geen belemmering te zijn. Het verschil zit in de juiste pasvorm.

Doe de bodycheck

Ieder lichaam is anders. En ieder lichaam verandert door de tijd, door gebeurtenissen of behandelingen. Uit onderzoek is gebleken dat er meer dan 500 verschillende lichaamstypes zijn te onderscheiden van mensen met een stoma. De online bodycheck van Coloplast is ontwikkeld om op basis van vragen over uw specifieke situatie tot een advies te komen over het materiaal dat het beste bij u past. Doe de 5 minuten online bodycheck en ontdek welk product het beste aansluit bij uw lichaam en uw situatie.

Uitproberen

Proberen is weten. Het materiaal dat op basis van uw antwoorden het beste past, kun u gratis uitproberen. U kunt een gratis proefpakket aanvragen na afloop van de test. Heeft u naar aanleiding van de vragen in de bodycheck of op basis van het advies vragen? U kunt deze ook persoonlijk stellen. Bel met het team van Coloplast Care op 0800-022 98 98 (tegen de gebruikelijke belkosten voor bellen naar een vast nummer).

Gratis kledingclip

We mogen weer wat meer op pad. De kledingclip houdt uw bovenkleding omhoog, zodat u beide handen vrij heeft om uw stoma makkelijk te kunnen verzorgen.  Altijd handig, maar zeker wanneer u van huis bent.
 

bezootje

Related Posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *