Biografie van Sneijder massaal illegaal online gedeeld | Sportnieuws

Biografie van Sneijder massaal illegaal online gedeeld | Sportnieuws

De biografie van Wesley Sneijder die zaterdag is gepresenteerd wordt inmiddels massaal online gedeeld, dit tot groot ongenoegen van uitgeverij Inside.

“We hebben tot onze grote spijt ook gemerkt dat het boek van Wesley Sneijder illegaal verspreid wordt”, zegt Marieke Derksen van de uitgeverij. “De uitgeverij werkt samen met Stichting BREIN die auteursrechteninbreuk en -misbruik opspoort en bestrijdt. Gelukkig verkoopt zowel de papieren versie van het boek als het e-book buitengewoon goed. Het boek is zaterdag verschenen en maandag hebben we al besloten het boek te herdrukken.”

Er komt veel ter sprake

In de biografie die geschreven is door Kees Jansma doet Sneijder een boekje open over zijn rijke voetballoopbaan. Zo liet hij weten dat Louis van Gaal hem ooit de hand weigerde bij een Champions League-wedstrijd en legt hij uit hoe het er aan toeging op het voor Oranje mislukte EK 2012. Ook Sneijders privéperikelen komen ter sprake.

bezootje

Related Posts

error

Enjoy this blog? Please spread the word :)

Follow by Email
Pinterest
LinkedIn
Share
Instagram