📸 | Mercedes laat zilver schieten en rijdt in 2020 in zwarte Formule 1-wagens | Sportnieuws

📸 | Mercedes laat zilver schieten en rijdt in 2020 in zwarte Formule 1-wagens | Sportnieuws

Mercedes rijdt vanaf vrijdag, als het nieuwe Formule 1-seizoen van start gaat, in andere wagens dan dat we van ze gewend zijn. De ‘Silver Arrows’ zijn niet meer, want in plaats van overwegend zilver kiest de Duitse renstal in 2020 voor zwart.

‘Een belofte om diversiteit binnen ons team en onze sport te verbeteren’, schrijft Mercedes erbij. ‘En het is een teken om te laten zien dat we vastberaden zijn om tegen racisme en discriminatie te vechten.’

Lewis Hamilton

Het nieuwe uiterlijk kan natuurlijk op waardering van coureur Lewis Hamilton rekenen. Hij doet er de laatste maanden alles aan om zijn sport en de wereld te laten zien dat er wat moet veranderen in de maatschappij.

GP van Oostenrijk

De GP van Oostenrijk is zondagmiddag de eerste race van het nieuwe seizoen. Eigenlijk zou de Formule 1 al sinds half maart aan het racen zijn, maar vlak voor de start van de GP van Australië gooide het coronavirus roet in het eten.

bezootje

Related Posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error

Enjoy this blog? Please spread the word :)

Follow by Email
Pinterest
LinkedIn
Share
Instagram