Street food: 8 x deze foodtrucks komen bij jou aan huis

Street food: 8 x deze foodtrucks komen bij jou aan huis

Helaas, deze zomer geen Couleur Café of Best Kept Secret om je van je jaarlijks portie street food te voorzien. Maar niet getreurd, want nu de anders zo strak gevulde tour-agenda van ‘ lands beste foodtrucks toch zo goed als leeg is komen te staan, zakken ze met plezier af naar je eigen tuin. Gezellige avondje met  de vrienden of een kleinschalig trouwfeest op de planning staan? Deze hippe foodtrucks voorzien je graag van spijs en drank!

Zin een lekkere Pad Thai met een topping van pindacrumble, een kruidige kokos-curry of een Vietnamese kipsaté? Dan moet je de Mi! Asian Streetfood truck z’n weg naar je tuin laten vinden. Zowel de gerechten als de sfeer van de truck brengen je naar ergens in Azië, waar je in smalle straatjes geniet van streetfood: heerlijk wegdromen en genieten dus. Niet zo de geuren van gember en koriander? Geen nood Mi! Streetfood heeft ook nog een Mexicaanse, Italiaanse en Amerikaanse foodtruck in de aanbieding.

Voor meer info rond beschikbaarheid, formules en prijzen: check de website van Mi! Streetfood

2. Bombay Barbecue

Normaal vind je de Bombay Barbecue truck van de Indische eet-sensatie Mission Massala steevast in de food-line up van de grootste en gezelligste festivals terug. Nu er dit jaar wat extra tijd vrijkomt, rukken de trucks van de Antwerpse dj Tim Van den Heuvel en zijn Londens-Indische vriendin Pavan Bajwa misschien wel jouw richting uit. Wat ze in de aanbieding hebben? Een authentieke Indische keuken met veel aromatische kruiden en klassiekers als tandoori chicken, samosa’s, hun befaamde makhani butter chicken en een mango lassi om alles door te spoelen.

Voor meer info: neem een kijkje op de website van Mission Masala of neem contact op via de Facebook-pagina van het restaurant. 

3. Je m’en fish

Voel je meer iets voor hippe seafood hapjes en gerechten? Dan moet je bij de vintage truck van Je m’en fish zijn. Van artisanale garnaalkroketjes tot oesters en scheermessen als aperitief of zelfs een volledige pasta vongolé; het menu van de Gentse start-up is uitgebreid. Om de vegetariërs en veganisten onder je vrienden niet tegen de borst te stoten, voorzien An-Sofie, Vincent en Bram ook altijd een paar veggie -en vegan alternatieven op basis van zeegroenten.

Voor meer info rond reservaties en formules: neem een kijkje op de website van Je m’en fish

4. Mong

Croques, in alle soorten en maten: dat is wat Mong in de aanbieding heeft. Laat je verrassen door de speciale combinaties van deze schattige foodtruck. Ooit al eens een croque met hoevekaas, broccoli, pancetta en cheddar geproefd? Om de kwaliteit van hun croques te garanderen, gaat Mong trouwens enkel en alleen voor artisanaal bereide kazen van een kleinschalige boerderij uit eigen streek.

6. Fingerfood truck

Wie een mobiel van Fingerfood Truck uitnodigt, haalt eigenlijk een totaalconcept zijn tuin binnen. In totaal beschikt de hippe start-up over zeven verschillende foodtrucks die elke een eigen thema of invalshoek hebben: terwijl de Food & Booze truck in feite een hippe bar op wielen is, haal je met de Golden Stage dan weer een mobiel podium je eigen achtertuin binnen. Via de Bourgeois Caravan-formule draait er dan weer een vloot hippe, retro-caravans je oprit op. Wat al deze formules gemeenschappelijk hebben: originele en urban hippe fingerfood op jouw maat gemaakt!

Meer info over formules, trucks en prijzen op www.fingerfoodtruck.be

7. Pasta verde

Niets gezelliger om je tuinfeest op te kruiden dan met een lekkere verse beker pasta? Dan moet je bij Pasta Verde zijn. In een authentiek vintage caravan-model serveert de foodie start-up je de zaligste vers bereide pastas, de kleurrijkste wereldkeuken gerechten en de heerlijkste wraps. Meer zin in iets gezond of een koffie achteraf? Dat kan, want Verde heeft ook een Specialty Coffee en een Healthy Foodtruck in haar aanbod zitten.

Meer info rond beschikbaarheid en reservaties op verde-foodbar.be

8. Koekenbak

Voorzie je je gasten tot slot ook graag van een heerlijke wafel op een stokje, een lekker geurende pannenkoek, een ijsje of een andere zoete zonde? Dan komt de foodtruck van ‘koekenbak’ jouw feestje graag voorzien van een dessertje naar keuze.

Voor meer info rond reservaties en formules: neem een kijkje op de website. 

De vakantie is in zicht, de zomer lonkt. En dan bedient Feeling je op je wenken met een groot staycation-plan om alles uit je vakantie te halen. Wil je nog meer exclusieve tips ontvangen recht in je mailbox? Schrijf je hier in op ons staycation-plan en ontvang de komende 7 dagen van ons elke dag tips om het beste uit de zomer van 2020 te halen.

bezootje

Related Posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error

Enjoy this blog? Please spread the word :)

Follow by Email
Pinterest
LinkedIn
Share
Instagram